perjantai 17. kesäkuuta 2022

Youngbloodin topten

Harmikseni muistan aika harvoin kirjoittaa Youngbloodin tuotteista, vaikka ne ovat aivan upeita ja erittäin suosittuja. Tähän asti Youngblood on ollut pelkkä meikkisarja, mutta nyt siihen on tullut myös muutama ihonhoitotuote.  Youngbloodin meikit ovat huippulaatua

Youngbloodin tuotteet ovat ainoita meikkejä, joita Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee ja nyt nämä ihonhoitotuotteet kuuluvat samaan suosituslistaan. YB:n on perustanut Pauline Youngblood, joka on käsittääkseni alunperin tanskalainen. Tämä yhteys pohjoismaihin on vaikuttanut siihen, että meikit sopivat oikein hyvin pohjoismaalaisten mieltymyksiin ja tyyliin. 
YB:n meikkisävyt ovat mieleisiä keski-iän ylittäneillekin, vaikka ne seuraavat muotiakin. Sarjassa ei kuitenkaan ole ihan pintamuodin viimeisimpiä hömpötyksiä. Olen käyttänyt ja myynyt jo yli viisitoista vuotta YB:tä ja olen siihen erittäin tyytyväinen.

Tässä vähän listaa YB:n suosikkituotteista omassa hoitolassani:
 

  1. Huulikiilteet (38€)
  2. Huulipunat (33€) Yleensä nämä huulimeikit ovat kaikissa meikkisarjoissa suosikkeja, mutta nyt koronan ja suusuojien takia niiden myynti oli pitkään lähes nolla. Nykyhetken topten alkaa vasta tästä kohdasta kolme.
  3. Jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€)
  4. Nestemäinen meikkivoide Liquid Mineral Foundation (79€)
  5. Meikinpohjustusaine Mineral Primer (73€)
  6. Ripsivärit (40€)
  7. Alkupuhdistusöljy Nourishing Cleansing Oil (58€) 
  8. Puhdistus-/kasvovesi Micellar Water (41€)
  9. Aurinkopuuteri Mineral Radiance (71€)
  10. Silmänympärysvoide Eye Impact Quick Recovery (78€)


Uutuudet ihon hoitoon

Olin jo päättänyt, että en ota ainakaan tänä vuonna mitään uusia ihonhoitotuotteita, koska varastoni määrä on jo liian korkea. Sitten, kun kuulin, että Youngblood tekee myös omat ihonhoitotuotteet, olin heti innoissani niitä kokeilemaan. 
Varsin innostunut olen uudesta alkupuhdistusaineesta Nourishing Cleansing Oilista, jonka tuoksu on syötävän ihana. Tietysti tuo tuoksu tulee raaka-aineista ja haihtuu heti. Tuoksu on peräisin greipinsiemenöljystä, mutta oikeastaan öljy tuoksuu mielestäni mandariinille. Tämä alkupuhdistusöljy on ohuempi kuin Dermalogican PreCleanse ja sitä voi käyttää myös ainoana puhdistustuotteena eli ei välttämättä vain kaksoispuhdistuksessa. 
Ensimmäinen erä Nourishing Cleansing Oilista vietiin käsistä, mutta nyt sain sitä isomman erän. Kerron myös heti, ettei näistä YB:n tuotteista ole näytteitä, koska näytteet nostavat niin paljon myyntituotteiden hintoja. Otin myös kasvohoitojen alkupuhdistuksessa käyttöön tämän Nourishing Cleansing Oilin ja jo siinä asiakas kokee sen miellyttävyyden. 
Mineral Primer meikinpohjustusaineeseen asiakkaat ovat myös mieltyneet. Se onkin ollut myynnissä jo aikaisemmin kuin muut hoitotuotteet ja sillä on jo vakiokäyttäjänsä. Mineral Primer supistaa huokoset, silottaa ihon ja tekee ihosta tasaisen pehmeän. Käytän edelleen kahta meikinpohjustustuotetta päällekkäin ja ensin laitan tämän Mineral Primerin ja sitten Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (52€)
En tiedä viitsinkö edes kirjoittaa meikkivoiteesta, koska kaikki tietää, että olen jauhemaisen mineraalimeikin vannoutunut käyttäjä. Olen käyttänyt Natural Mineral Foundation jauhemeikkiä varmaan viisitoista vuotta, enkä siitä luovu.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti