keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Dermatude-kasvohoito poistaa turvotusta

Käyn yleensä eräällä kollegallani Dermatude-kasvohoidossa (170€ ja neljän kerran sarja 600€) noin 4-6 viikon välein ja hoidon jälkeen tunne on aina yhtä ihana, kasvot ovat kapeammat ja pussittavat leukaperät erottuvat vähemmän.


Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu 100% luonnollisesti!


Estrogeenin väheneminen lisää turvotusta

Sitä mukaa, kun estrogeeni vähenee, tulee näkyviin kaikki vanhenemisen merkit. Aineenvaihdunta ja verenkierto hiipuu, iho ohenee sekä kuivuu ja kimmosäikeet menettävät joustavuutta. Aineenvaihdunnan hidastuminen näkyy ihon velttoutena, pussittavina leukaperinä ja silmäpusseina. Kaikilla yli viisikymppisillä aineenvaihdunnan hidastuminen vaikuttaa ulkonäköön, vaikka selvää turvotusta ei olisikaan.
Dermatude-kasvohoito poistaa turvotusta tehokkammin kuin mikään muu kasvohoito. Hoidon jälkeen iho tuntuu paljon tiiviimmältä ja vähemmän veltolta. Ihon kirjavuus vähenee ja huokoset supistuvat ja kasvot näyttävät paljon virkeämmiltä.
Oma naamani olisi varmaan samanlainen pallo kuin Putinilla, ellen saisi tätä Dermatude-kasvohoitoa säännöllisesti. Näin kesällä vielä helle ja hikoilu turvottavat ja muutenkin nestetasapaino on huono ja se näkyy myös kasvoilla. Hoidon myötä ihon pinnasta tulee paljon tiiviimpi ja sileämpi ja meikkikin levittyy paremmin. 
Kosmetologille on tärkeää kokea itse, mitä hoidoissa tapahtuu, niin sitten vasta pystyy kuvailemaan asiakkaalle, miltä hoito tuntuu. Itse nautin pitkään Dermatude-kasvohoidon jälkeen kasvojen hyvästä tunteesta. Varsinkin aamuisin meikkiä levittäessä kiittelen mielessäni hoidon tehokasta vaikutusta.


Youth Serum jatkaa Dermatuden vaikutusta

Kaikki kotihoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat tehokkaammin kasvohoidon jälkeen. Kannattaa aina kasvohoidon yhteydessä panostaa myös kotihoitoon ja itse käytän noin parisen viikkoa Dermatude-kasvohoidon jälkeen Youth Serumia (30ml 185€) aamulla sekä illalla. 
Näin helleaikaan käytän iltaisin sen päällä Sound Sleep Cocoon (83€) yövoidetta, jonka geelimäinen koostumus imeytyy hyvin. Välillä tuntuu, että ilmastointi, siitepölyt ja hikoilu ärsyttävät ihoani ja silloin käytän vähän aikaa Calm Water Geliä (52€), joka sopii yöksi ja päiväksi. 
Dermatude-kasvohoitosarja eli neljä hoitokertaa 1-3 viikon välein toimii hyvin näin kesäaikaankin ja monelle on helpompaa järjestää aikatauluaan kesälomilla. Niille, kenelle tulee helposti pigmenttiläiskiä ja kirjavuutta, Dermatude-kasvohoito on tehokas menetelmä tasoittamaan ihon väriä. Kesäjuhlia varten Dermatude-kasvohoito on hyvä tehdä noin 3-4 päivää ennen juhlia. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti