sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Kevyesti kesällä

Jos tänä kesänä tulee samanlainen pitkä hellejakso, kuin viime kesänä, on iho ja ihmisen kestävyys koetuksella. Helteellä hoitotuotteiden pitää olla kevyitä, jotka varmasti imeytyvät, mutta kuitenkin tarpeeksi kosteuttavia.


Dermalogican Tähtitarjous Sound Sleep Cocoon NYT 65€ (norm.84€) on ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä, joten se sopii erinomaisesti myös kesän hellejaksoihin.


Vaihdevuosi-ikäisille hikoilu on tuttua

Muulloinkin kuin helteisenä vuodenaikana tarvitaan hikoilun kestäviä hoitotuotteita. Esimerkiksi vaihdevuosi-ikäisillä hikiaallot yllättävät, vaikka -30° pakkasella ja sen myötä kasvot alkavat hehkua punaisina. Samoin käy monen lääkeaineen vaikutuksesta ja todella moni lääkeaine aiheuttaa sivuvaikutuksena hikoilu- ja kuumotusaaltoja. 
Ensimmäisenä muistutan Tähtitarjouksessa olevasta yövoiteesta Sound Sleep Cocoonista NYT 65€ (83€), joka on ihanan ohut geeli, mutta erittäin hoitava ja kosteuttava. Sound Sleep Cocoon sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.
Hikoilu on erittäin kuivattavaa, koska hikirauhasten toimiessa myös kosteutta haihtuu. Tehokas lisäkosteus saadaan Dermalogican Circular Hydration Serumista (64€), joka on hyaluronihappoa sisältävä geelimäinen seerumi ja se sopii kaikille. Toinen hyvä kesäajan seerumi on BioLumin-C Serum (84€-134€), joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, mikä korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa solukuolemaa ja rypistymistä. Helleajan silmänympärysvoiteena paras on myös geelimäinen BioLumin-C Eye Serum (74€), joka poistaa turvotusta ja ehkäisee rypistymistä ja kuivumista.


Helleajan meikin pitää olla kestävä

Meikin kestävyydelle hikoilu tuo omat haasteet ja mitkään paksut meikkivoiteet eivät helteellä pysy siistinä, eivätkä näytäkään hyviltä. Meikinalusvoide pitää olla hyvin kevyt ja helposti imeytyvä, jottei se nosta rasvaa ihon pintaan. Aurinkosuojallisista tuotteista ohuimmat ovat iS Clinicalin Eclipse SK50 (59€) tai Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (72€). 
Kevyt hoitovoide, mikä käy yöksi ja päiväksi, on Calm Water Gel (52€) eli vesivoide, joka suorastaan katoaa ihoon, mutta on hyvin kosteuttava ja ihon punoitusta rauhoittava. Calm Water Gel on erinomainen ruusufinnistä kärsiville ja yleensä ruusufinni puhkeaa pahimmilleen juuri kesäaikaan. 
Tähtitarjouksena oleva Joan Collins meikkivoide First Base Foundation NYT 28€ (41€) on hyvin kevyt ja jättää mattapinnan, joten se sopii käyttöön helteelläkin ja on nyt tosi edullinen. 
Yksi helleajan ongelma on ihohuokoset, jotka laajenevat apposen auki, kun elimistö haihduttaa liikalämpöä. Youngbloodin uusi Mineral Primer (73€) supistaa huokoset ja pitää ihon ja meikin kiiltämättömänä. Itse pohjustan nykyisin meikkini niin, että ensin laitan Mineral Primerin ja sitten SkinPerfect Primer SK30 (52€) eli kaksi pohjustustuotetta päällekkäin. Näin iho pysyy siistinä ja rypyt ojennuksessa koko päivän. 

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti