tiistai 21. kesäkuuta 2022

Dermalogican kuorivat sisarukset

Nyt Dermalogicalla on kolme päivittäiseen kuorintaan tarkoitettua tuotetta, kun uutuus Daily Milkfoliant (19€-68€) tuli viime viikolla myyntiin. Kaikki kolme ovat jauhemaisia sekä helppoja ja nopeita käyttää.


Uusi Daily Milkfoliant sopii erityisen hyvin herkälle, ohuelle ja kuivalle iholle päivittäiseenkin käyttöön.


Kolme eri tarkoitusta

Ensimmäinen kuorintajauhe oli Daily Microfoliant (59€), jota voi sanoa jo ikoniksi. Se on Dermalogican eniten palkintoja voittanut tuote ja tunnettu ympäri maailmaa. Se on ollut myynnissä jo koko 2000-luvun ja se on yleisin tuote, mitä satunnaiset asiakkaat käyvät hoitolastani ostamassa. 
Daily Microfoliant mullisti aikoinaan koko kuorinta-ajatuksen, koska se poisti ainoastaan täysin kuolleen solukon, eikä rikkonut ihon omaa suojapintaa. Lukuisat asiakkaat ympäri maailmaa ovat saaneet ihonsa tasapainoon Daily Microfoliantin avulla. Sen kuoriva vaikutus perustuu riisientsyymiin, joka sulattaa pois tukkeutumat ja kuolleen solukon ilman mekaanista vaikutusta.
Daily Superfoliant (68€) on ollut myynnissä reilu viisi vuotta ja se tehtiin vanhenevan ihon AGE Smart -hoitolinjaan. Daily Superfoliant perustuu aktivoituun Binchotan-hiileen, joka neutralisoi ympäristömyrkkyjä ja ilmansaasteita iholta. Ilmansaasteet, esimerkiksi pakokaasujen raskasmetallit, nopeuttavat ihon vanhenemisprosessia ja rypistävät ihon ennenaikaisesti. Daily Superfoliantin kuoriva vaikutus on myös hyvin hellävarainen ja sitä voi käyttää päivittäin. Erityisesti vanheneva iho hyötyy Daily Superfoliantin vaikutuksista.
Nyt kuorintalinjan nuorin sisarus on Daily Milkfoliant, joka perustuu hellävaraiseen kaurajauheeseen ja kookosmaitouutteeseen. Tämä uutuus sopii äärimmäisenkin herkälle iholle ja kuorivan vaikutuksen lisäksi se vahvistaa ihon suojabarriääriä. 


Milkfoliantista tulee supersuosikki

Voin heti muutaman viikon käyttökokemuksella sanoa, että Milkfoliant on varma supersuosikki Dermalogican tuotteista. Sen hellävarainen kermainen koostumus tekee siitä miellyttävän käyttää. Nyt nekin, jotka tuntevat ennakkoluuloja kuorintaa kohtaan, saavat oman luottotuotteensa, joka sopii hyvin herkällekin iholle. 
Sen lisäksi, että Milkfoliant on hyvä kuorintatuote, se myös kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojakalvoa. Näin se sopii erinomaisesti myös Suomen talvisäähän, kun sisälämmitys lisää hilseilyä ja heikentää ihon suojabarriääriä. 
Erityisesti ohut vanheneva iho hyötyy Milkfoliantin vaikutuksista, koska se silottaa ihoa, kirkastaa ihon sävyä ja tasoittaa kirjavaa hyperpigmentaatiota. Vanhenevalla iholla hilseilyn määrä lisääntyy ja samaan tahtiin lisääntyy kuorinnan tarve. Paksu hilseilykerros tekee ihosta harmaan ja epätasaisen, eikä meikki levity kunnolla.
Daily Milkfoliant on yhtä helppo käyttää kuin aikaisemmatkin jauhekuorinnat. Sen ei tarvitse antaa vaikuttaa, vaan iho vain pestään kermamaisella nesteellä joka syntyy, kun jauhe sekoitetaan käsissä veden kanssa. Milkfoliant on käytössä myös edullinen, koska tuosta isosta purkista saa 60-75 kuorintakertaa, joten yksi kuorinta maksaa alle euron.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti