sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Kotihoito on tärkeä osa Dermatude-kasvohoitosarjaa!

Yksi suuri ongelma Dermatude-kasvohoitosarjassa (170€ ja neljän kerran sarja 600€) on se, että en pysty tarpeeksi vakuuttamaan asiakkaita kotihoidon merkityksestä. Oikeat kotihoitotuotteet lisäävät tuntuvasti Dermatude-kasvohoitosarjan tuloksia.



Ei ole sama, mitä tuotteita kotona käyttää

Olen nyt tehnyt Dermatude-kasvohoitoja lähes viisi vuotta erittäin hyvin tuloksin. Dermatude on ehdottomasti tehokkain ”ryppyhoito” mitä koskaan olen tehnyt. Se tasoittaa myös ihon sävyä ja supistaa huokosia sekä sopii hyvin myös kolmekymppisille. 
Dermatude-kasvohoidon näkyvin vaikutus jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on turvotuksen väheneminen. Lähes kaikilla vaihdevuosi-ikää lähestyvillä ja sen ohittaneilla on aineenvaihdunta heikentynyt ja se tuo turvotusta. Välttämättä sitä ei huomaa, mutta hoidon jälkeen näkee eron, kun turvotus on poissa ja iho kiinteytynyt. 
Dermatude-kasvohoidossa imeytetyt tehoaineet vaikuttavat ihossa noin 2-3 viikkoa ja poistuvat normaalin ihon hilseilyn myötä. Tämän vuoksi hoitosarja tehdään 1-3 viikon välein, jotta nuo vaikuttavat aineet pysyisivät tehokkaina ja pystyisivät lisäämään kimmosäikeiden muodostumista.
Hoidon tehoon vaikuttaa huomattavasti, että näitä samoja vaikutusaineita lisätään kotihoidossa. Dermatude-kasvohoidon jälkeen iho on erittäin vastaanottavainen ja hoidon tueksi käytettävät kotihoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat tehokkaasti.
Minulla on vaikeuksia saada asiakas vakuuttuneeksi siitä, että kotona kannattaa lisätä juuri niitä vaikutusaineita, mitä hoidossakin käytetään. 


Kotihoitotuotteet jatkavat kasvohoidon vaikutuksia

Suomalaisten kuluttajien on ollut vaikea käsittää, miksi ylipäätään kasvohoitoa tehdään sarjana. Olen vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana itse ymmärtänyt, että kosmetologin pitää perustella kasvohoitosarjan merkitys.
Ihmisille on selvää, että hartiahieronnassa käydään 5-10 kertaa peräkkäin, jotta lihasten aineenvaihdunta ja verenkierto saadaan parantumaan ja erilaiset krampit ja jännitykset katoavat. Samoin ymmärretään, ettei kuntosalilla käynti kerran puolessa vuodessa auta, vaan se on tehtävä säännöllisesti.
Kasvohoitosarja toimii aivan samoin. Kaikissa kasvohoidoissa käsitellään kasvolihaksia, ihosolukkoa ja koko kasvojen fysiologiaa. Dermatude-kasvohoidossa pyritään lisäämään ihon toimintaa niin, että rypistyminen hidastuu, iho kirkastuu ja silenee. Tähän ei yksi kerta riitä, vaan ihon toimintaa pitää vauhdittaa säännöllisillä hoidoilla samoin kuin lihaskuntoa rakennetaan kuntosalilla.
Tähän Dermatude-kasvohoidon tehoon voidaan vaikuttaa huomattavasti sillä, että käytetään sarjahoidon tueksi tarkoitettuja kotihoitotuotteita. Se ei auta, että asiakkaalla jo on kotona joku seerumi ja voide, vaan tueksi tarvitaan samat vaikutusaineet kuin hoidossakin. Tämä on se kohta hoitoa, minkä selittämisessä epäonnistun liian usein. 
Vakioasiakkaille tämä kotihoidon merkitys on itsestään selvää ja heillä onkin kotona tarvittavat hoitotuotteet. Haastavinta on uusien asiakkaiden kohdalla, jotka tulevat suurin odotuksin hoitosarjaan. Teen aina uudelle asiakkaalle kotihoitosuunnitelman ja selitän parhaan taitoni mukaan, mitä ja miksi hän tarvitsee juuri määrätyt hoitotuotteet. Muutaman kerran on käynyt niin, että asiakas tulee iloisena toiseen hoitokertaan ja kertoo käyneensä jossain kemppariosastolla ostamassa kalliit hoitotuotteet kotiin. 
Silloin tulee tunne, että purskahdanko itkuun vai mitä teen. Asiakas on käyttänyt ison rahamäärän aineisiin, jotka eivät sovi hoitosysteemiin ollenkaan ja joiden vaikutusainepitoisuus on alle puolet siitä, mitä ammattituotteissa on. Ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden vaikutusainepitoisuus on suuri ja siksi niitä käytetään huomattavasti vähemmän kerrallaan kuin muuta kosmetiikkaa ja näin niiden todellinen käyttöhinta on edullisempi.  
Tunnen epäonnistuneeni näissä tilanteissa täysin ja suren asiakkaan hukkaan mennyttä rahaa. Tilanne on sama kuin, jos sairaalahoidossa käytetään antibiootteja ja lääkäri määrää niitä kotiinkin ja sitten potilas meneekin ostamaan aspiriinia ja jatkaa hoitoa sillä. Sekä antibiootti että asperiini ovat lääkkeitä, mutta niiden teho ja tarkoitus eroaa täysin toisistaan. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti