perjantai 12. elokuuta 2022

C-vitamiinikasvohoito korjaa kasvot työkuntoon

Tosi moni vakioasiakkaani tulee kasvohoitoon muutamaa päivää ennen kuin palaa lomalta takaisin työelämään. Suurin osa sanoo, että kasvohoito korjaa kesäloman räytymisen ja ulkonäkö saadaan taas työkuosiin.



C-vitamiinikasvohoito kirkastaa kasvot

ProSkin C-vitamiinikasvohoito (89€ ja kolmen hoidon sarja 240€) on erinomainen nimenomaan kesän loppupuolella, koska se korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita. C-vitamiini on vaikutukseltaan myös kirkastava ja ihon väriä tasoittava, joten ihosta tulee heleä ja virkistyneen näköinen jo yhdellä hoitokerralla.
C-vitamiinikasvohoitoon kuuluu ihotyypin mukainen kuorinta, C-vitamiiniseerumin imeytys mikrovirralla, kasvohieronta ja naamio. Kulmien muotoilu kuuluu kaikkiin kasvohoitoihin, mutta kestoväri kulmakarvoihin maksaa 19€ kasvohoidon yhteydessä. 
Yleensä asiakkaat kysyvät hoitoa varatessaan, onko kasvohoito puhdistava. Kaikki tekemäni kasvohoidot ovat myös puhdistavia, koska nykyiset hoitoaineet poistavat hilseilyn ja puhdistavat ihohuokoset. Mitään mustapäiden metsästystä en ole tehnyt kolmeenkymmeneen vuoteen muuta kuin nuorille. Yli kolmekymppisen iho pitää saada muuten tasapainoon, kuin ihoa raastavalla puristelulla. Sellaiset menetelmät ovat aikansa eläneitä ja toivon, ettei kukaan enää kiusaa asiakkaitaan ihon pahoinpitelyllä.
Silloin, kun ihoa ei ole pitkään aikaan hoidettu ja ongelmana on toisaalta kuivuus ja toisaalta finnit ja öljyisyys, tämä kolmen hoitokerran sarja tasapainottaa tilanteen niin, että iho on helppo hoitaa kotonakin. 


C-vitamiini hidastaa ihon vanhenemista

C-vitamiinin tärkein ominaisuus ihonhoidossa on sen vanhenemishaittoja hidastava vaikutus. C-vitamiinikasvohoito vähentää uv-säteilyn aiheuttamaa ihon ohentumista ja rypistymistä. Ihon kimmosäikeet eli kollageeni- ja elastiinisäikeet vahvistuvat ja pysyvät paremmin joustavina. 
C-vitamiinikasvohoito on myös rentouttava, niin kuin kaikki tekemäni kasvohoidot. Minusta asiakkaan rentoutuminen on hyvin tärkeä osa kasvohoitoa ja jokainen tarvitsee pysähtymistä ja aikaa itselleen.
Kasvohoitoajat kannattaa varata pikaisesti, koska aion hiukan lomaillakin elokuussa. Pidän kesälomaa pari pidennettyä viikonloppua, joten olen elokuun kaksi viimeistä viikkoa työssä tiistain, keskiviikon ja torstain. Syksyn aikana on myös useampia koulutuspäiviä ja ne pidetään ihan oikeasti livenä, jos korona vain sen sallii.
Olen myös elo-syyskuussa pari työpäivää poissa, koska autan Suomen Yrittäjänaisia historiikin tekemisessä. Olen niin innostunut tästä naisyrittäjien historiasta, että mielelläni panostan siihen muutamia työtunteja. Se on minun kunnianosoitukseni menneisyyden naisyrittäjille, jotka ymmärsivät yhteistyön merkityksen heti sodan jälkeen ja Suomeen perustettiin kymmeniä naisyrittäjäyhdistyksiä vuodesta 1947 alkaen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti