keskiviikko 24. elokuuta 2022

Hybridituotteita

Tämä sana hybridi on tullut kovin muodikkaaksi ja se liitetään joka asiaan, on sitten kyse sotimisesta tai autoista ja nyt sen voi liittää kosmetiikkaankin. Viimeisimmät tuoteuutuudet ovat olleet useamman käyttötavan yhdistelmiä eli hybridejä. 


iS Clinicalin uusi Cleansing Complex Polish puhdistus ja kuorinta on ns. hybridituote.


Kuorinta ja puhdistus yhtäaikaa

Viime viikolla myyntiin tullut iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) on kuorinta-aineen ja puhdistustuotteen välimuoto. Yhdessä aineessa on siis kaksi vaikutusta ja se helpottaa sekä nopeuttaa kotihoitoa paljon. Uskon myös, että tämä yhdistelmä tehostaa huomattavasti kotihoitoa, koska erikseen tehtävä kuorinta jää helposti tekemättä.
Nämä hybridituotteet tekevät kotihoidosta myös edullisempaa, kun hoitoaineita tarvitaan vähemmän. Cleansing Complex Polish on todella hyvä esimerkki riittoisasta tuotteesta. Sitä on jo nyt ostettu paljon ja pyydänkin uusia käyttäjiä huomioimaan, miten vähän sitä tarvitaan kerrallaan. Tämä geelimäinen puhdistustuote levittyy helposti ja alle maapähkinän kokoinen tippa riittää. Yleensäkin iS Clinicalin ja Dermalogican tuotteet ovat riittoisia, mutta tämä Cleansing Complex Polish on kyllä omaa luokkaansa. 
Cleansing Complex Polishia käytetään kuten puhdistusaineita yleensäkin eli mitään vaikutusaikoja ei tarvita, niin kuin yleensä pelkässä kuorinnassa on tapana. Tällä geelillä vain pestään kasvot kevyesti hieroen ja sitten aine huuhdellaan pois runsaalla vedellä.


Kuorinta ja hoitovaikutus yhdessä tuotteessa

Dermalogican uusi Daily Milkfoliant (68€/19€) kuorintajauhe tuli myyntiin heinäkuussa ja se oli heinäkuun ostetuin kuorintatuote. Sen yhteisvaikutukset ovat hämmästyttäviä, koska tähän asti kuorintaa ei ole yhdistetty herkän ihon rauhoittamiseen.
Daily Milkfoliant käytetään samalla tavoin kuin Dermalogican kahta muutakin jauhekuorintaa Daily Microfoliantia (59€) ja Daily Superfoliantia (68€) eli veteen sekoitettua vaahtoa hierotaan kasvoilla minuutin verran. 
Daily Milkfoliant tekee ihosta pehmeän sekä sileän ja rauhoittaa selvästi ärtyneen ihon punoittelua. Myös herkällä ja punoittavalla couperosa-iholla on kuorinnan tarve ja nyt sen voi tehdä ihoa rauhoittavalla tavalla. Daily Milkfoliant on suunnattu ohuelle vanhenevalle iholle herkän ihon lisäksi ja se vaikuttaa ihoa vahvistavasti. Sen hoitavat vaikutusaineet vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä, joten iho kestää paremmin ulkoisia rasituksia. Tätä kuorinta-ainetta voi käyttää 3-7 kertaa viikossa ihon tarpeista riippuen.






Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti