lauantai 27. elokuuta 2022

PowerBright Overnight Cream tasoittaa ihon värin

Kesän aikana Dermalogicalle on tullut kaksi uutuustuotetta, jotka korjaavat ihon värivirheitä ja tasoittavat kirjavuutta. PowerBright Overnight Cream (89€) poistaa pigmenttiläiskiä ja Post-Breakout Fix (23€) paikallishoitotuote estää pigmentin kerääntymistä finnien parantumisjälkiin.


Pigmenttiläiskät ja ihon kirjavuus ovat aina ongelmana kesän loppupuolella.


PowerBright Overnight Cream tasoittaa ihon kirjavuuden

Alkukesästä myyntiin tullut PowerBright Overnight Cream yövoide tuli myyntiin alkukesästä ja nyt se on ehtinyt jo saamaan paljon kiitosta asiakkailta. Yleensä siinä vaiheessa, kun uutuustuote on ollut myynnissä puolisen vuotta, alkavat asiakkaat kertomaan kokemuksiaan tuotteesta ja se on kullanarvoista tietoa minulle. 
Minulle on todella tärkeää saada tietää kaikki kokemukset ja tuntemukset, mitä asiakkaille uutuustuotteista tulee, jotta pystyn seuraaville asiakkaille kertomaan, miten tuote käyttäytyy. Pigmenttiläiskät ja ihon kirjavuus on aina ongelmana näin kesän loppupuolella. Kuitenkin tuntuu, että ongelmat pahenevat vuosi vuodelta, kun uv-säteily voimistuu. Moni huomaa vasta tässä vaiheessa kesää, että olisi sittenkin kannattanut käyttää aurinkosuojavoidetta, niin olisi säästynyt kirjavuudelta. 
PowerBright Overnight Cream on saanut paljon kehuja ohuesta geelimäisestä koostumuksestaan. Voide imeytyy todella hyvin, eikä tee hikisinäkään öinä tahmeaa pintaa iholle. Overnight Cream on myös hyvin kosteuttava ja ihoa uudistava pigmenttiläiskien tasoittamisen lisäksi. 
Näen kasvohoitoa tehdessäni hyvin selvästi, kun asiakas on käyttänyt useamman viikon PowerBright Overnight Creamia. Ihon väri on selvästi tasaisempi ja tummat pigmenttikohdat ovat vaalenneet. Noin 2-3 viikon käytön jälkeen Overnight Creamista tulee jo näkyviä tuloksia.


Puristelijan pelastus

On paljon ihmisiä, jotka eivät kertakaikkiaan voi olla puristelematta finnejä, vaikka tietävät tuloksen olevan aina vaan pahempi. Finnin tulehdus kohdistuu yleensä siihen ihosolukerrokseen, missä pigmenttisolut syntyvät. Tulehdus voimistaa tummaa pigmenttiä ja finnistä jää pitkäksi aikaa tumma läiskä iholle. Mitä enemmän finniä puristelee ja käsittelee, sitä pahemmaksi tulehdus muodostuu ja näkyvä tumma jälki voi kestää jopa yli kuukauden.
Post-Breakout Fix on paikallishoitotuote, jota laitetaan heti finnin päälle, kun tulehdus vähänkin ilmoittaa itsestään. Finni saattaa vielä perääntyä, jos ehtii laittamaan Post-Breakout Fixia tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. 
Suosittelisin, että jokaisen hoitotuotevalikoimasta löytyisi Post-Breakout Fix, koska sen avulla säästyy suuremmilta ihon väriongelmilta. Varsinkin nuorille Post-Breakout Fix on pelastus, koska tulehduskohdat paranevat nopeammin ja jälkiä jättämättä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti