maanantai 1. elokuuta 2022

Dermalogican kuorinta-aineiden suosikit

Kuorinta on hyvin tärkeä ihonhoitotuote ja sitä tarvitsevat kaikki ihot. Kuorinnan vaikutus on hyvin näkyvä ja sen avulla säästytään finneiltä, mustapäiltä ja hilseilyltä. Pitää vain osata valita omalle ihotyypille sopiva kuorintatuote.


Dermalogican uutuus Daily Milkfoliant on ainutlaatuinen vaikutuksiltaan, koska kuorinnan lisäksi se kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä.


Dermalogican kuorintasuosikit

  1. Daily Microfoliant (59€) on ollut myynnissä jo reippaasti yli kymmenen vuotta ja se on kaikkien aikojen suosituin kuorintatuote. Vieläkin se on Suomessa Dermalogican kolmen suosituimman tuotteen joukossa ja kuorinta-aineista se on ehdoton ykkönen. Daily Microfoliantia ei turhaan sanota ”taikajauheeksi” koska se on niin monien asiakkaiden ihon tasapainon perusta. Se on nopea, helppo ja edullinen kuorintajauhe kaikille ihotyypeille. Tästä tuotteesta on myynnissä myös edullisempi täyttöpakkaus (52€).
  2. Hydro Masque Exfoliant (59€) on uudempi tulokas ja se on ollut myynnissä vasta parisen vuotta, mutta jo siinä ajassa siitä on tullut monen suosikki. Hydro Masque Exfoliant on sekä kuorinta että kosteuttava naamio yhtä aikaa. Voidemainen tuote levitetään puhtaalle iholle sen verran hieroen, että voiteessa olevat palloset rikkoutuvat. Näistä pallosista vapautuu vaikutusaineita, jotka saavat vaikuttaa iholla noin 5-8 minuuttia. Hydro Masque Exfoliant on hyvä tuote kosteusköyhälle, ohuelle ja herkälle iholle. 
  3. Multivitamin Thermafoliant (64€) on hyvin tehokas kuorintavoide ja tarkoitettu käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Sekin on käytössä nopea ja myös tarpeeksi tehokas paksulle rasvaiselle iholle, mutta sopii myös kaikille ihotyypeille ja etenkin ikääntyvälle iholle.
  4. Daily Glycolic Cleanser (38€/59€) on puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön. Tämäkin on uusi tulokas, mutta siitä on tullut todella nopeasti suosittu puhdistustuote. Olen myös itse siihen hyvin tykästynyt. Sen kuorintavaikutus on hyvin mieto ja se sopii myös herkälle sekä ohuelle iholle. Pelkästään yksinään se ei riitä kuorinnaksi, vaan sen rinnalla pitää olla tehokkaampikin kuorintatuote.
  5. Daily Milkfoliant (19€/68€) on Dermalogican uusin tuote ja se on nyt viidentenä, mutta ensi vuonna takuulla jo ykkösenä. Se on parhaita uutuustuotteita, mitä myyntiin on aikoihin tullut. Daily Milkfoliant on ainutlaatuinen vaikutuksiltaan, koska kuorinnan lisäksi se kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä.
  6. Daily Superfoliant (68€) on samanlainen jauhekuorinta kuin Daily Microfoliant ja Daily Milkfoliant, mutta se on tehty hoitamaan erityisesti vanhenevaa ihoa. Daily Superfoliant sisältää japanin hiiltä ja se imee itseensä ilmansaasteita ja pakokaasujen raskasmetalleja. Se on siis erinomainen tuote suurkaupungeissa. 
  7. Rapid Reveal Peel (83€) on Dermalogican tehokkain kuorinta-aine korjaamaan vanhenemisen merkkejä. Pakkauksessa on kymmenen ampullia, joita käytetään yksi viikossa. Tämä on hyvä tehokuuri pari kertaa vuodessa käytettäväksi. 

Kasvohoitoon kuuluu aina kuorinta

Kasvohoito aloitetaan aina ihotyypin mukaisella kuorinnalla, eikä kasvohoitoa kannata tehdä ilman kuorintaa. On turha yrittää imeyttää ihoon mitään, jos ihon pinta on tukossa kuolleesta solukosta. Ammattikäyttöön tarkoitettuja kuorinta-aineita on hyvin monenlaisia. Minun tekemissä kasvohoidoissa kuorinta sekoitetaan aina ihotyypin mukaan. En koskaan käytä mitään valmiita kuorintavoiteita, vaan sekoitan sen aina yksilöllisesti ihon ja tilanteen mukaan. Tämä takaa sen, että kuorinnan tulos on varmasti aina sopiva.
Näin loppukesästä asiakas välillä pyytää, ettei ihoa kuorittaisi rusketuksen vuoksi. Asiakas siis pelkää, että rusketus kuoriutuu pois. Jo ajatuskin on minulle karmistuttava. Yleensä perustelujeni jälkeen löydämme yksimielisyyden siitä, mitä iholle kannattaa tehdä. 
Ilman kuorintaa kasvohoidon vaikutus heikkenee huomattavasti, eikä minun mielestä kannata tehdä puolinaista hoitoa. Toinen perustelu on se, että kaikki se, mitä iholta lähtee kuorinnan mukana, on likaa ja kuollutta solukkoa ja sen onkin tarkoitus irrota pois. 
Aurinko aiheuttaa paksun kerroksen harmaata hilseilevää kuollutta solukkoa, eikä se mielestäni ole mikään kaunistus, vaikka tummentaakin ihon väriä. Todellinen rusketus on syvemmällä, eikä irtoa tavanomaisella kuorinnalla. Tämä rusketus heleytyy ja kirkastuu, kun hilseilykerros poistetaan ja kosteuttavat aineet pääsevät kunnolla imeytymään. Kasvohoito pidentää tämän syvemmän rusketuksen kestoa ja kotona käytettävät  hoitotuotteet imeytyvät paremmin sekä vaikuttavat myös rusketuksen kestoon ja sävyyn myönteisesti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti