sunnuntai 21. elokuuta 2022

Silmänympärysongelmia

Siitä on varmaan parikymmentä vuotta, kun olen sanonut, että silmänympärysvoide on se tuote, minkä ottaisin mukaan autiolle saarelle, ellei muuta mukaan saisi. Olin nelikymppinen ja koin jo silloin silmänympäryksien vaativan hoitoa.


Tähtitarjouksena oleva Awaken Peptide Eye Gel on silmänympärysvoide, joka auttaa moneen ongelmaan yhtäaikaa.


Moniongelmainen silmänympärystä

Kuivaihoisella on aina ikääntyessään ongelmia ihon kuivuuden ja ohentumisen kanssa, mutta suurin ongelma on silmien ympärillä. Silmänympärysihossa on solukerroksia yksi vähemmän kuin muualla kasvoissa ja siksi se rypistyy ja kuivuu etuajassa muuhun ihoon verrattuna.
Nelikymppisenä koin silmänympäryksien kuivuuden ongelmaksi. Pesun jälkeen tuntui, ettei silmiä saa kunnolla auki, kun iho niin kiristää ja oli heti laitettava silmänympärysvoidetta. Onneksi silloin käytin sitä, koska nyt en koe silmänympärysten ryppyjä ongelmaksi. 
Parikymmentä vuotta sitten myynnissä oli jo Dermalogican Multivitamin Power Firm (63€), joka onkin erinomainen silottamaan ryppyjä ja ehkäisemään niiden syntymistä. Sen jälkeen myyntiin on tullut iS Clinicalin Youth Eye Complex (125€), joka on tällä hetkellä tehokkain myymäni tuote silmänympäryksen ryppyihin. 
Tällä hetkellä koen silmänympärykseni moniongelmaisiksi tai ainakin turvotus ja tummuus harmittavat. Nyt Tähtitarjouksena oleva Awaken Peptide Eye Gel NYT 47€ (58€) on silmänympärysvoide, joka auttaa moneen ongelmaan yhtäaikaa.


Awaken Peptide Eye Gel auttaa moneen ongelmaan

Uskoisin, että kaikki kokevat jossain vaiheessa ikääntyessään silmäpussit ja turvotuksen ongelmaksi. Aineenvaihdunta hidastuu sen mukaan, kun estrogeeni vähenee ja se tuo silmäpussit ja tummuuden tullessaan. Monet lääkeaineet hidastavat myös aineenvaihduntaa ja sekin lisää turvotusta silmienympärillä. 
Dermatude-kasvohoito (170€) on aivan erinomainen turvotuksen poistaja ja itselläni olisivat silmät jo turvonneet umpeen, ellen kävisi säännöllisesti Dermatudessa.
Olen tykästynyt tähän Awaken Peptide Eye Geliin, koska se tuntuu hyvältä jo levitettäessä. Silmänympärykseni ovat edelleen kuivat ja haluan niille heti pesun jälkeen kunnon kosteutuksen. Awaken Peptide Eye Gel on ohut geelin ja voiteen välimuoto ja sen kosteuttava vaikutus on tuntuva. 
Se myös hiukan madaltaa aamupäivän mittaan turvotusta, joka on heti herättyä pahimmillaan. Muistutan kuitenkin, ettei silmänympärysvoide ole mikään ihmekonsti, joka yhtäkkiä pystyisi hävittämään silmäpussit täysin. Kuitenkin hyvä silmänympärysvoide ja Dermatude-kasvohoito on tehokkainta, mitä kosmetologi voi tehdä silmänympärysongelmiin.
Huomioi, että Awaken Peptide Eye Gel Tähtitarjous on voimassa vain maanantaihin 22.8. asti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti