tiistai 9. elokuuta 2022

Tähtitarjoukset 9.–22.8.2022


Uutuusvoide silmänympäryksille

Dermalogican uusin silmänympärystuote on Tähtitarjouksena oleva Awaken Peptide Eye Gel, joka on tarkoitettu helposti turpoaville silmänympäryksille. Turvotus onkin sellainen ongelma, että sen on kokenut jokainen yli viisikymppinen. 
Estrogeenin vähentyessä koko elimistön toiminta hidastuu ja ensimmäisenä se näkyy aineenvaihdunnan hidastumisena. Aineenvaihdunnan hidastuminen näkyy yleensä selvemmin juuri silmänympärysturvotuksena. Lähes kaikki joutuvat kokemaan, miten keljuilta silmäpussit näyttävät ja samalla ne yleensä myös tummuvat. Mitään hokkuspokkus-konstia ei silmäpusseihin ole, eikä pidä odottaakaan, että yksi sipaisu silmänympärysvoidetta häivyttäisi ne heti näkyvistä. Ainoa konsti täydelliseen silmäpussien poistamiseen on plastiikkakirurgin veitsi.
Kuitenkin tämä Awaken Peptide Eye Gel on selvästi tehokkain silmänympärysvoide juuri silmäpusseihin. Sen lisäksi se kosteuttaa ja silottaa kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä. 


Poista pigmenttiläiskät

Toinen Tähtitarjous iS Clinicalin Brightening Serum on kaikista tehokkain tuote poistamaan jo syntyneitä pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisemään uusien muodostumista. Näin loppukesästä monella ihon väri on hyvin kirjava ja voimakkaasti tummuneet pigmenttikeräytymät näkyvät selvästi. 
Minulla on tältä kesältä useampi kokemus, miten hienosti 3-4 viikon käytön jälkeen Brightening Serum on tasoittanut ihon sävyä. Yleensä yli viisikymppisenä pigmenttiläiskät ovat paljon voimakkaammat ja tarkkarajaisemmat ja siksi myös näkyvämmät, kuin kolmekymppisenä. 
Brightenin Serum on siitä hyvä seerumi, että se käy koko kasvoille ja iho hyötyy muutenkin sen vaikutuksista. Se kirkastaa ja raikastaa ihon väriä, silottaa ihoa sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti