tiistai 2. elokuuta 2022

Suosikkiseerumit

Seerumi on täsmätuote, joka imeytyy syvemmälle kuin voiteet ja sen vaikuttavuus on erittäin suuri. Kotihoidon teho moninkertaistuu, kun voiteen alla käytetään seerumia. Onneksi asiakkaat ovat omaksuneet hyvin tämän tavan ja huomaavat sen tuottavan tuloksia.


Seerumeilla ihonhoitoa voidaan tehostaa huomattavasti, koska niiden vaikutus ulottuu paljon syvemmälle kuin pelkkien voiteiden.


Loppukesän seerumit 

Eri vuodenaikoina käytetään erilaisia seerumeja ja voiteita riippuen siitä, mitä vaikutusta tarvitaan. Muistutan myös, että seerumia käytetään päivittäin mieluummin aamulla sekä illalla. Jos seerumia käytetään vain pari kertaa viikossa, se menee lähes kokonaan hukkaan. Seerumia käytetään kuin antibioottikuuria ja vaikutusaineet eli seerumi pitää laittaa päivittäin, jotta ihosolukossa on koko ajan vaikutusainetta. 

Tässä listaus Dermalogican myydyimmistä seerumeista:

  1. BioLumin-C Serum (30ml 84€ ja 59ml 134€) Tämä Dermalogican c-vitamiini seerumi on ylivoimaisesti ostetuin seerumi koko kesän ajan. BioLumin c-vitamiinituotteet tulivat myyntiin pari vuotta sitten ja jo viime kesänä moni löysi lempituotteekseen tämän seerumin. Suosittelen sitä lähes kaikille, koska se korjaa auringon aiheuttamia soluvaurioita ja hidastaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta.
  2. PowerBright Dark Spot Serum (99€) Loppukesällä monella on huolenaiheena epätasainen ihon väri ja pigmenttiläiskät. Dermalogican pigmenttihoitolinja on vuoden aikana uudistunut ja PowerBright -linjan tuotteet vaikuttavat nopeasti ihon väriä tasoittavasti ja kirkastavat ihon väriä. Tämän hetken Tähtitarjous on PowerBright Overnight Cream NYT 75€ (89€)
  3. Smart Response Serum (139€) on oma suosikkiseerumini, koska sen vaikutus on niin monipuolinen. Kuivalle sekä ohuelle iholle sen vahvistavat ja kosteuttavat vaikutusaineet torjuvat auringon sekä hikoilun kuivattavaa ja vanhentavaa vaikutusta. Smart Response Serum rauhoittaa myös herkistynyttä ja helposti punoittavaa ihoa. Hikoilu saattaa lisätä myös talirauhasten toimintaa ja finnejäkin voi syntyä helpommin. Tämä älyseerumi pystyy torjumaan myös rasvoittumista ja normalisoi talineritystä.  
  4. Retinol Clearing Oil (79€) on monelle tarpeellinen seerumi tasapainottamaan talineritystä ja vähentämään tulehduksia aiheuttavaa bakteerotoimintaa. Rasvoittumiseen taipuvainen iho voi hyvinkin äityä pahaksi finniviidakoksi aurinkovoiteiden, hikoilun ja auringon vaikutuksesta. Silloin Retinol Clearing Oil rauhoittaa rasvoittumista kuivattamatta ihon pintaa.
  5. Circular Hydration Serum (64€) on uudistunut versio vanhasta tutusta Skin Hydrating Boosterista ja kosteuttavavaikutus on lisääntynyt huomattavasti. Circular Hydration Serum on suositeltava tuote aivan kaikille. Sitä voi esimerkiksi käyttää aamuisin suojakertoimellisen päivävoiteen alla lisäämään kosteutta ja iltaisin voi käyttää jonkun täsmäseerumin erilaisilla vaikutuksilla. 


iS Clinicalin kesäseerumit

  1. Super Serum (15ml 111€ ja 30ml 183€) sisältää 15% farmaseuttisen tason C-vitamiinia ja se on erityisen korkea pitoisuus. Super Serum on varsinainen vastaisku kesän ja auringon aiheuttamalle ihon vanhenemiselle. Se myös kirkastaa ja heleyttää ihon väriä. 
  2. Pro-Heal Serum (15ml 113€ ja 30ml 183€) on suosikkiseerumi kesät ja talvet. Se rauhoittaa ärtynyttä helposti punoittavaa ihoa ja ehkäisee couperosaa ja ruusufinniä. Erityisesti kesällä ruusufinni saattaa puhjeta ja uv-säteily lisää myös couperosaa, joten niitä torjumaan Pro-Heal Serum on hyvä apu ja samalla se hidastaa ihon vanhenemista. 
  3. Youth Serum (30ml 185€) on ehdoton suosikkiseerumini kesät ja talvet. Youth Serumia tarvitsevat kaikki yli nelikymppiset, koska se hidastaa ihon veltostumista ja vahvistaa kimmosäikeitä. Sen kosteuttava vaikutus on myös erinomainen. Youth Serumia voivat kaikki ihotyypit käyttää aamuisin ja sitten iltaisin jotain muuta täsmäseerumia. Itse otan Youth Serum -kuureja 4-8 viikon välein ja silloin käytän sitä aamulla sekä illalla vähintään 3-4 viikkoa yhteen menoon. 
  4. Active Serum (15ml 102€ ja 30ml 170€) sopii kaikenikäisille tasapainottamaan ihon toimintaa. Active Serum rauhoittaa kesän tuomia finnejä ja näppyjä sekä nopeuttaa niiden parantumista. Toisaalta se on tehokkaasti silottava ja kiinteyttävä, joten se toimii vanhenevalla iholla, mutta myös parikymppisen rasvoittuvalla iholla. Active Serum tuntuu iholla kihelmöivältä ja jo sekin vakuuttaa seerumin tehokkuudesta.




1 kommentti:

  1. Paljonko tuossa Dermalogican C-vitamiiniseerumissa mahtaa olla C-vitamiinia ja missä muodossa?

    VastaaPoista