maanantai 22. elokuuta 2022

iS Clinicalin uutuus Cleansing Complex Polish

Tämän vuoden aikana on Dermalogicalle ja iS Clinicalille tullut uutuustuotteita enemmän kuin moneen vuoteen ja jokainen tuote on ollut todella tehokas ja tarpeellinen. Uutta Cleansing Complex Polish (63€) puhdistustuotetta kannattaa kaikkien kokeilla!


iS Clinicalin upea uutuus Cleansing Complex Polish puhdistaa, kuorii, tasoittaa, kiillottaa, silottaa ja pehmentää ihoa. 


Tarpeellisia uutuuksia

Joskus on tuntunut, että kosmetiikkasarjat esittelevät uutuuksia pelkästään uudistumisen ilosta ja siksi olenkin aika epäluuloinen uutuuksia kohtaan. Kuitenkin nyt on pakko todeta, että olen tänä vuonna ollut ihan väärässä epäluuloineni ja kosmetiikan kehitys on ottanut pitkän askeleen eteenpäin.
Itselleni on tärkeää, että uutuustuote on asiakkaalle tarpeellinen, koska en todellakaan suosittele kotihoitotuotteita pelkästään myymisen ilosta. Cleansing Complex Polish yhdistää kuorinnan ja puhdistuksen ja nopeuttaa sekä helpottaa kotihoidon tekemistä.
Kuorinnan merkitys iholle on nyt huomioitu kunnolla ja koko ajan kehitetään menetelmiä, millä ihon uudistuminen saadaan pidettyä samalla tasolla kuin parikymppisenä myös iän karttuessa. Iho näyttää harmaalta ja ryppyiseltä, kun iän myötä siihen kerääntyy aina vain helpommin kuollutta solukkoa. Nuori iho pystyy itse poistamaan tämän kuolleen hilseilykerroksen, mutta yli kolmekymppisellä se alkaa tiivistymään ihon pintaan ja ihon ulkonäkö muutuu. 


Cleansing Complex Polish on kuoriva puhdistus

iS Clinicalin uusi tuote on puhdistusgeeli, joka kuorii ihoa mekaanisesti ja kemiallisesti. Tuotteen innovaatio on yhdistää fysikaalinen ja biokemiallinen kuorinta yhteen pakkaukseen. Tämä monitoimituote puhdistaa, kuorii, tasoittaa, kiillottaa, silottaa ja pehmentää ihoa. 
Geelimäisessä koostumuksessa on ympäristöystävällisiä selluloosarakeita, jojoba-uutetta ja salisyylihappoa. Puhdistuksen vaikutus tehostuu, kun samalla mieto hedelmähappo eli salisyylihappo sulattaa huokosista ihotalia ja hikeä. Joustavat, pyöreät selluloosarakeet irrottavat hilseilyn hellävaraisesti ja ihosta tulee sileämpi sekä tasaisempi. Hoitava jojoba viimeistelee tuloksen ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä sekä vähentää kireyttä ja kuivuutta.
Cleansing Complex Polish sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. Itse ihastuin tuotteeseen heti, koska se tuntui niin ihonmyötäiseltä. Mitään kihelmöinnin tai raapimisen tunnetta ei tullut, vaan puhdistus oli hyvin lempeä. Kuitenkin iho tuntui heti raikkaalta ja näytti kirkkaalta sekä puhtaalta.
Tosi riittoisaa geeli oli myös, kun ensikokeilulla otin varmaan viisinkertaisen annoksen kädelle, vaikka siinä oli alle puoliteelusikallista. Uskon, että tuo tuubi riittää monta kuukautta jokapäiväisessäkin käytössä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti