keskiviikko 3. elokuuta 2022

Mihin naamioita tarvitaan?

Eri tarkoituksiin olevia kotihoitotuotteita on niin monta, että kuluttajat ovat varmaan aika eksyksissä, mitä milloinkin tarvitaan. Kuitenkin jokaisella tuotteella on oma merkityksensä ja niiden käyttö on hyvin loogista ammattilaisen näkökulmasta.


Naamio on täsmähoito, jonka vaikutukset tulevat näkyviin heti sen käytön jälkeen.


Naamio on tehokas täsmähoito

Minun on välillä vaikea asettua asiakkaiden maailmaan ja siksi en ehkä osaa vastata juuri niihin kysymyksiin, mihin tarvitsisi. Työssäni olen huomannut, että kuorinnan ja naamion merkitys ja erot usein sekoittuvat. Samoin ylipäätään ihmetellään, mihin naamiota tarvitaan, kun käyttää joka päivä seerumia ja voidetta.
Naamio on täsmähoito, jonka vaikutukset tulevat näkyviin heti sen käytön jälkeen. Naamio on nopea ”pikakaunistus”, kun halutaan esimerkiksi juhlia varten siisti ja kaunis iho. Toinen syy naamion käyttöön on tarve saada nopeasti tehokasta vaikutusta esimerkiksi atooppiseen ihottumaan tai herkistyneelle punoittavalle iholle. 
Seerumit ovat myös tehokkaita täsmähoitoja, joilla voidaan vaikuttaa rypistymiseen, pigmenttiläiskiin, punoitukseen tms. Seerumien vaikutus alkaa näkymään vasta 2-3 viikon käytön jälkeen, mutta naamion vaikutus näkyy heti.


Multivitamiininaamio on kaikille tuttu

Lähes kaikki vakioasiakkaani ovat tutustuneet multivitamiininaamioon eli Multivitamin Power Recovery Masque (62€), joka auttaa lähes kaikkiin ihon ongelmiin. Varsinkin kuiva atooppinen iho ja ärtynyt punoittava couperosa-iho pelastuu talven tuomilta ongelmilta tämän naamion ansiosta. 
Sen lisäksi, että atoopikolla on käytössä tehokas seerumi, esimerkiksi Circular Hydration Serum (64€) ja Super Rich Repair (50ml 93€ ja 100ml 149€ ) hoitovoide, tarvitaan täsmätuotetta saunan jälkeen tai muussa ihon ärsytystilanteessa. Silloin levitetään paksu kerros Multivitamin Power Recovery Masqueta puhtaalle iholle ja myös kaulalle. Tämä naamio saa vaikuttaa yön ylitse ja iho on aamulla sileämpi, rauhoittunut, eikä enää kutise tai kirvele. 
Rasvaiselle ja näppyläiselle iholle hyvä täsmäisku on Dermalogican Sebum Clearing Masque (49€), joka imee itseensä rasvaa, rauhoittaa tulehtunutta punoitusta ja nopeuttaa finnien parantumista. Sebum Clearing Masque on hyvä hoito myös ennen meikkiä. Se poistaa turvotusta, rasvaisuutta ja punoitusta. Naamio saa vaikuttaa viisitoista minuuttia ja pestään huolellisesti pois. Sen jälkeen levitetään ohut kerros päivävoidetta, esimerkiksi Dermalogican Oil Free Matte SK30 (59€). Näin meikki pysyy tasaisena koko päivän, eikä kiiltele tai valu. Myös tulehtuneet näppylät on helpompi peittää, kun ne eivät ole enää turvonneita ja punoittavia.
Tämä Sebum Clearing Masque on hyvä täsmähoito hormonaaliseen rasvoittumiseen. Yleensä juuri ennen kuukautisia iho rasvoittuu eniten ja finnejä ilmestyy tavallista enemmän. Silloin voi käyttää Sebum Clearing Masqueta vaikka joka toinen ilta viikon verran rasvoittumista rauhoittamaan.
Kuivalle ja helposti punoittavalle iholle kaunistava vaikutus tulee iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masquesta (101€), joka viilentää ja raikastaa ihoa nopeasti. Punoittava ja tulehtunut couperosa-iho saa hyvän pohjan meikille Hydra Intensive Cooling Masquen avulla. Tämän viilentävän geelinaamion voi jättää myös yöksi ja silloin kosteus imeytyy takuulla hyvin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti