tiistai 23. elokuuta 2022

Tähtitarjoukset ajalle 23.8.—5.9.



Uudet Tähtitarjoukset 5.9. asti!

Tähtitarjouksena oma lempituotteeni

Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil puhdistusöljy hurmasi minut heti ensituttavuudella ja se on osoittautunut pidemmässäkin käytössä mahtavaksi tuotteeksi. Tämä puhdistusöljy puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta on samalla hoitava.
Nourishing Cleansing Oil sopii käytettäväksi yksinään tai sitten kaksoispuhdistuksen alkutuotteeksi. Se on hyvin kevyt öljy, joka tuntuu lähes vesimäiseltä, joten nekin, jotka eivät pidä öljyistä, kokevat tämän miellyttäväksi. 
Puhdistusöljy levitetään kuivalle iholle kaiken meikin päälle ja se sopii myös silmämeikin poistoon. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan hetken ajan puhdistusainetta iholla ja huuhdellaan runsaalla ihonlämpöisellä vedellä pois. Silmämeikkiä poistaessa voi puhdistusöljyä tipauttaa kostutettuun vanuun ja pyyhkäistä sillä ensin silmämeikit pois. 
Nourishing Cleansing Oil sulattaa hyvin paksunkin meikin pois ja huokoset puhdistuvat kunnolla. Tehokkaan puhdistustuloksen lisäksi öljystä imeytyy hoitavia ja ihon suojapintaa vahvistavia aineita. Varsinkin talvella jokainen tarvitsee lisävahvuutta ihon suojabarriääriin, jota sisälämmitys koettelee. 
Nourishing Cleansing Oilista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta sen ihanaa tuoksua. Puhdistusöljy sisältää viinirypäleensiemenöljyä, manteliöljyä ja saflorinkukkauutetta ja näiden yhteistuoksu on aivan ihanan raikas ja tuottaa hyvää mieltä. 


Vanha tuttu Active Moist

Dermalogican Active Moist on jo kaikille tuttu ja moni käyttää sitä vakiovoiteena. Active Moist on kevyin voide Dermalogican kolmesta ”perusvoiteesta”, jotka käyvät yö- ja päivävoiteena. Se sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Nuoret aikuiset ovat hyvin mieltyneet tähän voiteeseen, koska se ei sisällä rasva-aineita, eikä rasvoita epäpuhdastakaan ihoa. 
Jos tämä kesäinen hellesää vielä jatkuu, Active Moist on hyvä voide siihenkin, koska sen ohut koostumus imeytyy niin hyvin, eikä valu hikoilun myötä pois. Meikinalusvoiteena se on erinomainen, koska se ei aiheuta kiiltoa ja meikki pysyy sen päällä hyvin.
Myös vaihdevuosi-ikäiset ovat Active Moistiin mieltyneet, koska se ei valu hikiaaltojen tullessa ja iho pysyy siistinä. Kuitenkin Active Moist sisältää runsaasti kosteutta ja se myös hiukan rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Tämä iso 100ml tuubi riittää käytössä 2-3 kuukautta, kun sitä käytetään aamulla sekä illalla.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti