perjantai 5. elokuuta 2022

Tähtitarjoukset voimassa 8.8.-22 saakka

Nyt on vielä muutama päivä aikaa ostaa tämän hetkiset Tähtitarjoukset. Kumpikin tuote on tarkoitettu juuri tähän vuodenaikaan ja ne auttavat pitämään ihon heleänä, sileänä sekä korjaavat uv-säteilyn vahingollisia vaikutuksia.


iS Clinicalin Tähtitarjous PerfecTint Powder SK40 on todella kätevä ja toimiva puuterimainen aurinkosuoja.


Suojaa ja hoitoa 

iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 NYT 75€ (99€) puuterimainen aurinkosuojatuote on helppo lisätä pitkin päivää ja suojakerroin säilyttää tehonsa. PowerBright Overnight Cream NYT 75€ (89€) yövoide kirkastaa ihonväriä, kosteuttaa ja hajottaa pigmenttiläiskiä. 
iS Clinicalin puuterimainen aurinkosuoja on loistava innovaatio ja siitä tulee takuulla todella suosittu aurinkosuojatuote. Vielä se on niin uudentyyppinen, ettei sitä ole kaikki löytäneet. Kuitenkin voin sanoa, että kaikki sitä käyttäneet ovat todella tyytyväisiä ja olen saanut siitä lukemattomia kiitoksia. 
Tuote on pakattu siveltimeen, josta puuteri on helppo sipaista kasvoille. Sivellin on magneetilla varressa kiinni ja se on kätevä irrottaa ja pestä. Suosittelen pesua vähintään viikon välein, jotta suti pysyy hygieenisenä. 
PerfecTint Powder SK40 on saatavilla useammassa värisävyssä, mutta kaikista paras väri on Cream, joka on neutraali ja näyttää luonnolliselta. PerfecTint Powder SK40 ei ole meikkituote ja se sopii myös miehille. Se ei jätä mitään rajoja ja iho näyttää luonnolliselta, eikä meikatulta. 
PerfecTint Powder SK40 supistaa huokosia, vähentää ihon kiiltoa ja siistii ihon pintaa. Sitä voi lisätä 2-5 kertaa päivän aikana. Oikein hikisenä päivänä ja voimakkaassa auringossa kannattaa sitä lisätä parin tunnin välein, jotta tehokas suojakerroin varmasti pysyy.


Kyytiä kirjavuudelle

Lähes kaikille yli nelikymppisille rusketus ei tule enää tasaisesti, vaan ihosta tulee läiskikäs ja kirjava. Tämä johtuu estrogeenin vähenemisestä eli alkavista vaihdevuosista ja ihon kirjavuus ja pigmenttiläiskät vain lisääntyyvät ikääntymisen mukana. 
PowerBright -hoitolinja on tarkoitettu vähentämään ja poistamaan pigmenttiläiskiä ja tämä Overnight Cream on erinomainen kaikille yli nelikymppisille. Toki nuorempanakin pigmenttiläiskiä syntyy ja PowerBright -tuotteita voi käyttää kaikenikäiset. 
Raskausaikana ja imetysaikana pigmenttiläiskiä syntyy huomattavasti enemmän ja ne ovat tummempia. Silloin iho pitää suojata erittäin hyvin, koska pigmenttiläiskiä syntyy vähäisestäkin uv-säteilystä. Aina on myös järkevämpää ennaltaehkäistä ongelman syntyä, kuin poistaa sitä jälkikäteen.
PowerBright Overnight Cream on hyvin miellyttävä ohut geelimäinen voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sitä voivat käyttää parikymppisetkin, jos ongelmana on pigmenttiläiskät.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti