perjantai 26. elokuuta 2022

Kevyet ja tehokkaat hoitovoiteet

Suurin osa asiakkaista haluaa voiteen olevan kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta myös tehokkaasti vaikuttava. Onneksi nykyteknologia mahdollistaa tämän ja paksut, tönköt pastamaiset hoitovoiteet ovat menneisyyttä. 


Keveydestään huolimatta Active Moistin kosteuttava vaikutus on aivan omaa luokkaansa.


Kolme ”perusvoidetta”

Dermalogicalla on kolme tuubissa olevaa hoitovoidetta joista löytyy jokaiselle oma suosikki. Lähes kaikilla vakioasiakkaillani on käytössä joku näistä voiteista. Kevyin kosteusvoide Active Moist 100ml NYT 49€ (63€) on tämän hetken Tähtitarjous ja kaikista ohuin näistä kolmesta voiteesta. Keveydestään huolimatta Active Moistin kosteuttava vaikutus on aivan omaa luokkaansa. Se on jopa atoopikoille tarpeeksi kosteuttava ja nuoret kuivaihoiset pitävät Active Moistista hyvin paljon. Se toimii myös meikinalusvoiteena ja meikki pysyy kiillottomana koko päivän, myös näinä tämän kesän kosteina hellepäivinä. Näiden hoitovoiteiden käyttöä helpottaa myös se, että niitä voi käyttää sekä yö- että päivävoiteena eli ne ovat ns. 24h-voiteita. 
Keskimmäinen voide on Skin Smoothing Cream (100ml 67€) ja se on erityisen mieleinen herkkäihoisille, joiden iho helposti punoittaa. Skin Smoothing Cream on rauhoittava ja säännöllisessä käytössä se vähentää ihon punoitusta näkyvästi. Myös neli-viisikymppiset entiset akneihoiset ovat ottaneet Skin Smoothing Creamin omakseen. Se on hyvin kosteuttava voide, mutta ei sisällä juurikaan rasva-aineita, joten se on mieleinen rasvapelkoisillekin.


Suosikkivoiteet

Dermalogican Intensive Moisture Balance (100ml 79€) on hoitolani tuotteista kaikista suosituin. Jokainen, joka on kerran aloittanut käyttämään Intensive Moisture Balancea ei siitä enää luovu. Vanhenevalle kuivalle iholle se on juuri omiaan, koska siinä on runsaasti kosteutta, mutta myös täyteläisempiä lipidi-pitoisia vaikutusaineita. Intensive Moisture Balance sopii myös hyvin meikin alle, koska se täyteläisyydestään huolimatta pysyy mattapintaisena. 
Muistakaa myös näitä hoitovoiteita käyttäessänne, että ne levitetään kaulaan ja dekolteelle asti. Talvella tai muuten kuivempaan ajankohtaan näitä voiteita voi laittaa pariinkin kertaan peräjälkeen. Tietysti lisääntynyt kosteuden tarve olisi hyvä hoitaa seerumilla, mutta ellei sitä ole, niin tupla-annos voidetta auttaa myös kuivuuteen. Anna ensimmäisen kerroksen imeytyä puolisen tuntia ja levitä toinen kerros sen jälkeen. 
Dermalogicalla on vielä neljäskin voide, joka käy yöksi ja päiväksi. Se on oma suosikkini Super Rich Repair (93€-149€). Olen tänä kesänä uudelleen löytänyt Super Rich Repairin ja todennut sen erinomaiseksi kesävoiteeksikin. Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin voide ja siinä on runsaasti tehokkaita vaikutusaineita ja miellyttävää rasvaisuutta. Omalle rutikuivalle iholleni sen täyteläisyys sopii hyvin ja vaikka voide imeytyy nopeasti, se jättää pehmeän ja hyvin kosteutetun tunteen iholle. Olen käyttänyt myös helteillä Super Rich Repairia meikin alla ja sekin on toiminut oikein hyvin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti