lauantai 13. elokuuta 2022

Kosmetologin ja plastiikkakirurgin yhteistyö

Mielestäni suurin ongelma, mitä ikääntyvillä kasvohoitoasiakkailla näen, on epätasainen ihon väri ja pigmenttiläiskät. Huomaan myös, että nämä asiat eivät vaivaa asiakkaita itseään, vaan heille rypyt ja ihon veltostuminen ovat pahempia vanhenemisen merkkejä.




Kosmetologi hidastaa ihon vanhenemista

Haluaisin, ettei kenelläkään asiakkaallani olisi huolia ikääntymisestä, koska vakioasiakkaani ovat hoitaneet ihoaan erittäin hyvin. Heidän ihostaan näen, miten kauniisti ja hitaammin iho voi vanheta hyvin hoidettuna. Se on vaan kylmä totuus, ettei vanhenemista voi pysäyttää, mutta en usko sen olevankaan elämän tarkoitus. Ehkä mennyt eletty elämä on antanut vahvuuksia siihen, että pystymme hyväksymään itsemme vajavaisina ryppyineen kaikkineen. Kukaan ei ole täydellinen, mutta eiköhän elämä ole opettanut, ettei ihminen ole koskaan valmis ja aina voi kehittyä eteenpäin.
Teen kasvohoidoissa ja ihonhoito-ohjeissani kaiken sen, mitä kosmetologi voi turvallisesti tehdä ihon vanhenemisen hidastamiseksi. Ellei tämä riitä, niin seuraava vaihe on plastiikkakirurgia. Mitään täytehoitoja ja muita vähemmän turvallisia ihonhoitomenetelmiä en suosittele, enkä niitä myöskään tee. 
Jossain vaiheessa lähes jokaiselle tulee eteen silmäluomien valahtaminen näkökentän eteen. Suosittelen näyttämään niitä plastiikkakirurgille, koska usein kyseessä on ihan terveydellinen haitta, eikä pelkästään kauneusleikkaus. 

Ylellistä turhamaisuuttako?

Meillä puritaanisilla suomalaisilla on vieläkin pelko siitä, että plastiikkakirurgilla ja kosmetologilla käynti on syntistä turhamaisuutta. Se on usein syynä siihen, että ihmiset eivät mene silmäluomileikkaukseen, vaan yrittävät tiirailla pudonneiden luomien alta. Tämä on suuri virhe ja aiheuttaa muita terveysongelmia. 
Silloin, kun silmäluomi valuu näkökentän eteen ja vähentää näkyvyyttä, ihminen automaattisesti alkaa korjaamaan sitä muuttamalla pään asentoa niin, että näkisi paremmin. Tämä on ihan tiedostamatonta, mutta voi aiheuttaa päänsärkyä ja niskan jännitystiloja. Tiedän ihmisiä, jotka silmäluomileikkauksen jälkeen vasta huomaavat, että näkivät enää vain osittain. 
Plastiikkakirurgilla voi käydä myös kysymässä omasta tilanteestaan ja hänen suosituksistaan. Pakko ei ole mennä leikkaukseen, vaan kuunnella ammattilaisen mielipide. Myös minä voin kertoa, milloin jo kannattaa mennä juttelemaan plastiikkakirurgille. 
Nyt Tähtitarjouksena oleva Awaken Peptide Eye Gel NYT 47€ (58€) silmänympärysvoide on erinomainen hidastamaan silmäpussien syntymistä ja vähentämään turvotusta. Kuitenkaan mikään silmänympärysvoide ei poista valuvaa silmäluomea, eikä voimakasta turvotusta. 
Silmänympärysvoiteen käyttö on hyvin tärkeää, koska se estää ohuen silmäluomen kuivumista ja rypistymistä. Itse pidän silmänympärysvoidetta erittäin tärkeänä hoitotuotteena, enkä voisi olla ilman sitä. Silmäluomeni ovat niin ohuet ja kuivat, että ilman silmänympärysvoidetta ne kiristelisivät ja kutisisivat niin, etten saisi edes nukuttua. 
Tämä Tähtitarjous on nyt hyvä tilaisuus ottaa käyttöön todella laadukas silmänympärysvoide, jonka avulla pystyy hidastamaan vanhenemisen merkkejä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti