tiistai 16. elokuuta 2022

Pigmenttiläiskät ongelmana

On aivan selvää, etteivät ikääntyminen ja aurinko kuulu yhteen. Siinä vaiheessa, kun estrogeeni alkaa vähetä eli noin nelikymppisenä, uv-säteily aiheuttaa kirjavaa pigmenttiläiskää. Minusta on käsittämätöntä, miten sitä voidaan pitää kauniina rusketuksena.


iS Clinicalin Tähtitarjous Brightening Serum kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.


Kasvohoidoista on suuri apu kirjavaan ihoon

Olen todella tyytyväinen, ettei kenelläkään vakioasiakkaallani ole kirjavaa ja auringon rasittamaa tai suorastaan auringon pahoinpitelemää ihoa. Joten en kirjoita nyt omista asiakkaistani. Päinvastoin näen asiakkaillani, miten hyvin tehokas ja säännöllinen kasvohoito ja hyvä kotihoito auttavat. 
Minusta on hyvin palkitsevaa, kun asiakas, joka on tullut hoitoon edelliskesänä pigmenttiläiskien takia, ei enää seuraavana kesänä harmittele läikikästä ihoaan. Yhden vuoden säännöllisten kasvohoitojen ja oikeiden kotihoitotuotteiden ansioista iho pysyy tasaisen värisenä. Mitään kovin vaivalloista ei tarvitse tehdä, vaan ainoastaan vaihtaa kotihoitotuotteet paremmin tehoaviin ja käydä kasvohoidossa 4-8 viikon välein. 
Jo syntynyttä pigmenttiläiskää on hyvin vaikea poistaa ja siihen minulla ei ole taikakeinoa. Kyllä yksikin kasvohoitokerta selvästi haalistaa pigmenttiläiskää ja kirkastaa sekä tasoittaa ihon sävyä, mutta täydellistä värin tasoittumista ei nopeasti saada.
Silloin, kun todella hoidetaan pigmenttiläiskää, niin samalla poistetaan jo olemassa olevaa pigmenttikasautumaa, mutta myös ennaltaehkäistään uuden pigmentin kasautumista. Sellaista vaihtoehtoa ei ole, että pigmenttiläiskä haalistuisi auringonoton lomassa.


Kirjava rusketus vanhentaa

Minun on vaikea ymmärtää, miten joku pitää kirjavaa, samean väristä ja hilseilevää ihoa kauniisti ruskettuneena. Erilainenhan se on kuin talvi-iho, mutta ei todellakaan kauniimpi. Läiskikkääksi ruskettunut iho on yksi vanhentava tekijä ulkonäössä. Pidän sitä huomattavasti ikävämpänä vanhenemisoireena, kuin ryppyjä ja ihon veltostumista. 
Nyt olisi hyvä hetki aloittaa pigmenttiläiskien hoitaminen niin, että ensi kesänä iho olisi tasaisen värinen. Toki hoito tehoaa jo parissa kuukaudessa, mutta iho palautuu taas kirjavaksi heti keväällä, ellei sitä suojata hyvin auringolta. 
Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin Brightening Serum NYT 75€ (94€) on todella hyvä seerumi hajottamaan jo syntynyttä pigmenttiläiskää. Iltaisin sen päälle laitetaan Brightening Complex (173€) hoitovoide ja aamulla Eclipse SK50 (59€) aurinkosuojallinen päivävoide. 
Näillä kolmella kotihoitotuotteella selviää hyvin ja saa näkyviä tuloksia. Jo pelkkä Brightening Serum tasoittaa ihon väriä tehokkaasti ja tulokset näkyvät 2-3 viikon käytön jälkeen.
Tehokkaiden kotihoitotuotteiden käyttö olisi parasta aloittaa heti kasvohoidon jälkeen, jolloin niiden imeytyvyys paranee ja kasvohoidon vaikutus tehostuu. Tämä Brightening Serum on hyvin tehokas tuote ja se saattaa alkuun hieman kihelmöidä iholla, mutta yleensä tämä tunne vähenee muutaman päivän käytön jälkeen. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti