torstai 24. marraskuuta 2022

Black Friday! Kaikki tuotteet vähintään -20%

Black Friday tarjouspäivä on perjantai 25.11. klo 10.00-18.00 ja palvelen koko päivän ostoksilla kävijöitä ja verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa su 27.11. klo 24.00 asti koodilla BF22. Kaikista normaalihintaisista tuotteista alennus on -20%, mutta nyt löytyy SUPERALESTA myös -30% olevia tuotteita, joten lue asiakaskirjeet tarkasti.


BLACK FRIDAY ALE pe 25.11. hoitolassa klo 10-18 ja verkkokaupassa su asti koodilla BF22 + SUPERALE


Dermalogican joulupakkaukset ovat tarjouksessa -10%, vaikka niissä on jo muutenkin alennettu hinta. Niitä kannattaa ostaa joululahjaksi tai hyödyntää ne omassa kotihoidossa.

Yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Hydrating and Firm -pakkauksen, jossa on neljä pikkukokoista tuotetta: Intensive Moisture Cleanser puhdistusmaito, Multivitamin Power Recovery Masque naamio, Circular Hydration Serum kosteusseerumi ja Neck Fit Contour Serum kaulavoide.


Suojaa iho talvisäältä

Tärkeintä olisi nyt hankkia ihonhoitotuotteet, jotka suojaavat ihoa tuulelta, pakkaselta ja kuivattavalta sisälämmitykseltä. Huomioi myös, ettei seuraavaa tarjoustapahtumaa ole tiedossa ja oletettavasti se menee kevääseen saakka. Nyt kannattaa hankkia tuotteet, jotka riittävät ainakin talven yli maaliskuun loppuun asti. 
Dermalogican Barrier Repair (49€-20%) on talvitakki iholle ja siitä hyötyvät kaikenikäiset ja kaikki ihotyypit. Barrier Repair levitetään kaikkien hoitotuotteiden päälle ja se sulaa ihon rakenteeseen ja jättää hyvän suojan ja sileän pinnan. 
SUPERALESSA on Youngbloodin Mineral Primer NYT 51€ (73€) meikinpohjustusaine, joka suojaa myös ihoa ulkoiselta rasitukselta. Se on väritön tuote, joka supistaa huokoset, silottaa rypyt, vähentää kiiltelyä ja kiinnittää meikin. Sitä voi käyttää ilman meikkiäkin kaikkien hoitotuotteiden päällä suojaamaan ihoa tuulelta sekä pakkaselta ja samalla se silottaa sekä tasoittaa ihoa.
Hoitovoide kannattaa vaihtaa täyteläisempään ja suojaavampaan voiteeseen. Hyvät vaihtoehdot ovat iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€-20%) ja Dermalogican Super Rich Repair (93€-20% ja 149€-20%). Sheald Recovery Balm on kaikenikäisille tarkoitettu täyteläinen hoitovoide, joka käy yöksi sekä päiväksi ja myös meikin alle. Sheald Recovery Balm imeytyy erittäin hyvin huolimatta tukevasta ja tehokkaasta raaka-aine yhdistelmästä. Myös meikki levittyy hyvin tämän voiteen päälle ja iho pysyy kiiltelemättä koko päivän. 
Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin voide, joka on myös yö- ja päivävoide. Se on tarkoitettu vanhenevalle iholle elvyttämään ihon toimintoja ja vahvistamaan kollageenisäikeiden joustavuutta. Huomioi myös, että Super Rich Repairia on kahta kokoa: niin sanottu normaalikoko on 50ml ja tuplakoko on 100ml. Tämä tuplakoko on edullisempi käyttää ja se riittää noin kolme kuukautta, kun sitä käytetään aamulla ja illalla.


Hidasta ihon vanhenemista

Ikääntymistä ja ihon rypistymistä ei voi pysäyttää, mutta hyvällä hoidolla sitä voi hidastaa huomattavasti. Näen selvästi, miten omat yli kuusikymppiset vakioasiakkaani menevät 45-vuotiaasta, kun iho on niin sileä ja heleä. Moni kertoo, että tuntuu tosi kivalta, kun sileä iho huomataan ja hämmästellään oikeaa ikää. 
Seerumit ovat tärkeimpiä kotihoitotuotteita ihon vanhenemista vastaan. Ellei seerumia käytä jatkuvasti näin talvella, nyt se kannattaa ehdottomasti hankkia.
Tähtitarjouksena oleva Radiance Renewal Treatment Glow Serum NYT 75€ (97€) on aivan ihana uutuustuote. Se on ohut silkkimäisen kevyt öljy, joka vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Tämä öljyseerumi on hyvin kiinteyttävä ja ihoa silottava. Se heleyttää ihon väriä ja jättää hehkeän sekä tasaisen ihon pinnan. 
Dermalogican Smart Response Serum  (139€-20%) on varsinainen älyseerumi, joka vaikuttaa neljällä eri tavalla. Älyseerumi kosteuttaa, kiinteyttää, tasoittaa ihon väriä ja rauhoittaa herkkyyttä sekä punoittelua. Kaikki, jotka ovat sitä kerran kokeilleet, hakevat taatusti toisenkin pakkauksen. Smart Response Serumia on myös The Personalized Skin Care Set (137€-10%) joulupakkauksessa, jossa on älyseerumin lisäksi matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeelistä ja Daily Microfoliant jauhekuorinnasta. Huomioi, että muutenkin edullinen pakkaus on vielä Black Friday tarjouksessa -10%. 
Aurinko on kaikista pahin ihon vanhentaja ja siksi aurinkosuojatuotteet ovat todella tärkeitä. Superalessa on Dermalogican Protection Sport sk50 NYT 27€ (39€) auringonsuojavoide, joka käy vartalolle ja kasvoille. Tehdessäni tätä tarjousta ajattelin niitä, jotka talven aikana suuntaavat etelän lämpöön. Tässä vaiheessa talvea iho on jo täysin vailla kesän tuomaa suojarusketusta ja iho palaa sekä vahingoittuu vartissa voimakkaassa etelän auringossa ilman suojavoidetta. Protection Sport sk50 on iso tuubi 156ml ja se sopii koko perheelle ja miehet sekä lapsetkin tykkäävät siitä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti