sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Viimeinen mahdollisuus hyödyntää Black Friday tarjoukset!

Vielä tänään sunnuntaina 27.11. klo 24.00 asti on mahdollisuus ostaa Black Friday-tarjouksia. Päivittäin käytettäviä ihonhoitotuotteita kannattaa ostaa vähän varastoonkin, koska seuraavasta tarjoustapahtumasta ei ole tietoa.



Vaihda puhdistustuotteet talveen sopiviksi

Talvella kannattaa kiinnittää huomiota myös puhdistustuotteisiin. Hyvät voiteet ja seerumit eivät yksin riitä, jos päivittäinen puhdistus kuivattaa liikaa. Youngbloodin öljymäinen Nourishing Cleansing Oil (58€-20%) on nykyisin todella suosittu puhdistusöljy. Ihana tuoksu ja kevyt koostumus houkuttelevat käyttämään sitä. Öljymäisyys on hyvin kevyttä ja puhdistus on helppo huuhtoa pois.
Superalessa oleva Dermalogican PreCleanse Balm NYT 29€ (46€) on täyteläinen balsami, joka sulattaa paksuimmankin meikin. Se on täysin vesiliukoista ja helppo huuhtoa pois, mutta jo pesun aikana ihoon imeytyy hoitavia kasviöljyjä.
Vanha tuttu Dermalogican Ultra Calming Cleanser (250ml 39€-20% ja 500ml 60€-20%) on herkän ja kuivan ihon rauhoittava puhdistus, joka on ollut vuosikausia talven suosituin puhdistustuote. Se rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa, eikä rasita ihon omaa suojapintaa.
Monen suosikkipuhdistus on iS Clinicalin Cream Cleanser (55€-20%), joka on voidemainen, mutta vesiliukoinen. Niille, jotka varovat rasvaisuutta, tämä voidemainen hoitava puhdistus on hyvä valinta. Se vahvistaa ihon omaa suojapintaa, mutta jättää puhtaan ja raikkaan tunteen iholle.

Silmänympärykset kuntoon

Eniten talvesta kärsivät silmänympärykset, joka on jo muutenkin kuiva ja ohut ihoalue. Tuulessa valuvat silmät kuivattavat entistä enemmän silmänympärysihoa ja samoin erilaiset silmätipat. Silloin, kun menossa on joku lääketippahoito silmiin, asiakkaat kehuvat kovasti Dermalogican BioLumin-C Eye Serum NYT 51€ (74€) silmänympärysgeeliä, joka on nyt Superalessa. Tämä ohut geeli imeytyy hetkessä ja sitä voi levittää jokaisen lääketiputuksen jälkeen. 
Stress Positive Eye Lift (62€-20€) on silmänympärysnaamio, jonka voi jättää vaikuttamaan koko yöksikin. Monet atoopikot käyttävät tätä naamiota myös päivällä silmänympärysvoiteen tapaan. 
Tummien silmänympärysten peittämiseen Xtreme Lashes Skin Renewing Concealer NYT 26€ (38€) peitevoide on nyt Superalessa. Tämä Skin Renewing Concealer peittää hyvin, mutta näyttää luonnolliselta. Se ei jätä vaaleita renkaita silmien ympärille, jotka vain korostavat turvotusta ja tummuutta. Värejä on kaksi, vaaleampi Fair ja luonnollinen Neutral. Tämä Fair sävy sopii suurimmalle osalle näin talvella. 








Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti