lauantai 19. marraskuuta 2022

Hyvä pohjustus takaa kauniin meikin

Nykyisin on olemassa monenlaisia meikinpohjustustuotteita ja niitä kannattaa käyttää varsinkin vanhemmiten, kun iho veltostuu. Erilaiset pohjustustuotteet lisäävät myös meikin pysyvyyttä ja erityisesti rasvaisella iholla tämä on tärkeä apukonsti.


Erilaisia primereita löytyy sekä koko kasvoille että luomivärien alle ja myös ripsiin parantamaan meikkien levittymistä ja pysyvyyttä.


Primer eli pohjamaali

Kyse on ihan samasta asiasta kuin remontoidessa maalin alle laitetaan pohjamaali, joka parantaa varsinaista maalausta. Monesti epätasaista seinää kitataan ja pohjustetaan tasaisemmaksi ja tätä ihokin tarvitsee.
Suosituin primer on Dermalogican SkinPerfect Primer sk30 (52€), joka silottaa ihon, peittää epätasaisuudet ja antaa kauniin värin iholle. Voin sanoa, että kaikki jotka ovat kerran käyttäneet SkinPerfect Primeria, hakevat sitä aina lisää. Se on niin helppo ja nopea tapa kaunistaa ihoa ja sitä voi käyttää yksinäänkin korvaamaan varsinaisen meikkivoiteen. Itse en enää tekisi meikkiä ilman meikinpohjustusainetta, koska se lisää niin paljon meikkivoiteen kaunistavaa vaikutusta.
Toinen primer on Youngbloodin Mineral Primer (73€), joka on väritön tasoittava geeli. Mineral Primer on erittäin hyvä niille, jotka harmittelevat ihon kiiltävyyttä ja meikin huonoa pysyvyyttä. Tämä pohjustustuote sitoo ihon rasvaisuutta ja pitää meikin mattapintaisena koko päivän. Nuoret naiset 15-25-vuotiaat ovat erityisen mieltyneet tähän pohjusteeseen, koska se parantaa huomattavasti meikin pysyvyyttä nopeasti rasvoittuvalla iholla.


Upea silmämeikki

Youngbloodilla on aivan upea uutuus eli ripsivärin pohjustustuote Mineral Lenghtening Lash Primer (42€), jonka avulla ripsistä tulee pitkät ja tuuheat. Tämä tuote on vastannut todelliseen tarpeeseen, koska iän myötä ripsien laatu heikkenee ja ne vähenevät. Olen ihan innoissani tämän tuotteen hyvästä vaikutuksesta ja siitä on tullut vakiotuote joka-aamuiseen meikkiin.
Lash Primer harjataan ripsiin roll-on-harjalla samalla tavoin kuin ripsivärikin. Se tekee valkoisen kerroksen ripsiin, joka tuo pituutta ja paksuutta karvaan. Sen päälle levitetään ripsiväri samaan tapaan kuin yleensäkin. 
Mineral Lenghtening Lash Primer parantaa myös ripsivärin pysyvyyttä ja sitä voi käyttää minkä tahansa merkkisen ripsivärin kanssa. Varsinkin ripsien kestotaivutuksen (88€) jälkeen se antaa lisävolyymia kauniisti kaareutuville ripsille. Pitkät, mutta luonnolliset ripset tuovat nostavaa ilmettä silmiin, kun muuten silmäluomi valuu ikääntyessä alaspäin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä uutta kaunistavaa tuotetta.
Luomivärin heikko pysyvyys on hyvin tyypillinen ongelma. Tosin Xtreme Lashesin luomivärikynät ja rajauskynät (35€) pysyvät yksinäänkin huippuhyvin. Xtreme Lashes Primer (35€) kynämäinen luomivärin pohjuste toimii kaikkien luomivärien alla kiinnittävänä tekijänä. Se on helppo ja nopea levittää suoraan kynästä koko silmäluomelle. Sen jälkeen luomiväri ei valu, eikä karise. Kannattaa kokeilla näitä Xtreme Lashes -kyniä muutenkin, koska niillä on niin helppo tehdä hyvä silmämeikki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti