torstai 10. marraskuuta 2022

Hyödynnä Dermalogican edulliset lahjapakkaukset

Dermalogica esitteli viime viikolla seitsemän edullista tuotepakkausta, jotka sopivat hyvin joululahjoiksikin. Ennen kaikkea asiakkaiden kannattaa hyödyntää nämä erikoispakkaukset omassa ihonhoidossa, koska niissä on tuntuvia alennuksia.


Dermalogican lahjapakkaukset kannattaa hyödyntää myös omaan ihonhoitoon, koska säästö on huomattava.


Kirkkautta ja heleyttä iholle

Erittäin käytännöllinen pakkaus on The Brighter Skin Set 158€ (arvo 230€), joka sisältää Dermalogican C-vitamiinituotteet. Pakkauksessa on BioLumin-C Serum, BioLumin-C Gel Moisturizer kosteusvoide ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysvoide. Säästät siis 72€ ostaessasi tämän pakkauksen, joka riittää käytössä vähintään pari kuukautta. 
Näiden hoitotuotteiden lisäksi et tarvitse kuin puhdistustuotteet ja siihen sopii esim. The Glowing Skin Set 57€ (arvo 73€), joka sisältää Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelin ja Daily Microfoliant kuorintajauheen 40g erikoiskoossa (norm. 70g). Näillä pakkauksilla saat täydellisen kotihoidon vähintäänkin 2-3 kuukautta eteenpäin.
Pakkauksien yhteishinta on 215€, joten tehokas kotihoito maksaa kympin verran viikossa. Se ei ole paha menoerä ihon hyvinvoinnin eteen. Vielä, kun hoitoon yhdistää kasvohoidon noin 4-8 viikon välein, ihonhoito-ohjelma on täydellinen. Tehokkaat kotihoitotuotteet pitkittävät kasvohoidon vaikutuksia ja siksi on järkevää hankkia myös kotihoitotuotteet kosmetologilta.


Tehohoitoa rypyille ja näpyille

The Peel Power-Up Set 47€ (arvo 66€) sisältää kolme kappaletta ammattitasoisia Rapid Reveal Peel kuorinta-ampulleja, 50ml matkakoon Special Cleansing Gel puhdistusgeeliä ja 13g Daily Microfoliant kuorintajauhetta. 
Suomen säätilassa suosittelen, että Rapid Reveal Peel -ampullit käytetään joka toinen ilta ja toisena iltana Daily Microfoliant -kuorintajauhetta. Kasvojen puhdistukseen käytetään aamulla ja illalla Special Cleansing Gel. Näillä tuotteilla saadaan epäpuhdas iho rauhoittumaan ja talineritys normalisoituu.
Tämä The Peel Power-Up Set on myös hyvä tukemaan ihon elvyttämistä ja ryppyjen silottamista. Tehokuorintaan kannattaa yhdistää aamulla ja illalla elvyttävän seerumin käyttö. Erittäin monipuolinen seerumi on Smart Response Serum (139€) ja siitä saa takuulla kaiken tehon irti, kun iho on hyvin kuorittu. Nyt saat tämän täysikokoisen seerumin jopa edullisemmin The Personalized Skin Care Set 137€ (arvo 170€) -pakkauksen mukana! Eli Smart Response Serumin lisäksi saat vielä matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeelistä ja Daily Microfoliant kuorintajauheesta. 
Puhdistuspakkaus The Cleanse and Glow It 107€ (arvo 155€) sisältää PreCleanse -alkupuhdistuksen, Special Cleansin Gel puhdistusgeelin ja Daily Microfoliantin. Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja varsinkin näppyläinen nuori iho hyötyy tehokaista puhdistustuotteista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti