lauantai 5. marraskuuta 2022

Säännöllinen kuorinta säästää muita hoitotuotteita

Nyt, kun säästäväisyys ja järkevä ihonhoito on kovasti ollut esillä korostan myös sitä, miten kotihoitotuotteet tukevat toistensa vaikutuksia. Kuorinta poistaa iholta kuolleen solukon ja pienempikin määrä voidetta imeytyy syvemmälle.


Nyt Tähtitarjouksena oleva Hydro Masque Exfoliant on kuorintanaamio, joka on yhtä aikaa kuoriva ja hoitava.


Kuorinta tehostaa kotihoidon vaikutuksia

Normaalissa ihon uudistumisessa ihosta poistuu miljoonia kuolleita solukkoja vuorokaudessa. Ellei ihoa kuori, jo parissa viikossa pintaan kertyy paksu kuollut kerros, joka estää hoitotuotteita imeytymästä syvemmälle.
Mitä paksumpi tuo kuollut kerros on, sitä enemmän se imee hoitotuotteita, eivätkä ne pääse vaikuttamaan sinne minne pitäisi eli elävään ihosolukkoon. Ellei hoitotuotteita riitä imeytymään syvempään kerrokseen, iho jää kiristäväksi ja silloin pitää tuotteita lisätä. Jos kuollut kerros on kuorittu pois hoitotuotteet imeytyvät heti sinne minne pitääkin ja vaikuttavat kunnolla.
Paksu kuollut solukerros helposti jopa tuplaa käytettävien tuotteiden määrän. Yleensä se on seerumi, mikä on hinnaltaan kalliimpaakin, jota menee hukkaan eniten. Seerumin pitäisi ohittaa 2-3 päällimmäistä ihosolukerrosta ja imeytyä vasta syvempiin kerroksiin. Kuitenkin seerumi helposti ehtii imeytymään jo hilseilykerrokseen ja oikeaan kohtaa riittää vain pikkutippa. 
Järkevää olisi käyttää joka päivä jotain kuorivaa ja ihoa uudistavaa tuotetta. Se voi olla, vaikka kevyesti kuoriva puhdistusaine, esimerkiksi Dermalogican Daily Glygolic Cleanser (38€-59€) tai iS Clinicalin Warming Honey Cleanser (55€). Tehokkaita kuorintoja kuten Dermalogican Multivitamin Thermafoliant (64€) tai iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masque (119€) pitää käyttää vähintään kerran viikossa ja muina päivinä kevyempiä kuorintoja.


Hydro Masque Exfoliant on kuorinta ja naamio yhtä aikaa

Nyt Tähtitarjouksena oleva Hydro Masque Exfoliant NYT 45€ (59€) on kuorintanaamio, joka on yhtä aikaa kuoriva ja hoitava. Sitä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa ja käyttö on nopeaa ja helppoa.
Puhtaalle iholle levitetään noin maapähkinän verran tätä voidetta ja hierotaan sen verran, että tuotteessa olevat kuorivat palloset hajoavat. Sitten naamio saa jäädä vaikuttamaan vähintään viideksi minuutiksi, mutta se saa olla kauemminkin.
Kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja lopuksi levitetään tavalliset hoitotuotteet eli seerumi ja voide. Heti kuorintanaamion käytön jälkeen hoitotuotteita tarvitaan vain pieni määrä ja joskus pelkkä seerumikin riittää. Varsinkin kesällä kuorintanaamio on niin hoitava, ettei sen jälkeen ole tarvetta hoitovoiteeseen. Näin pystyy yhtä hoitovoidetuubia käyttämään 1-2 viikkoa pidempään, kun sen tarvetta ei ole parina päivänä viikossa.
Tästä Hydro Masque Exfoliantista saa noin 25-30 hoitokertaa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Myös atooppisen kuiva ja herkkä iho voi käyttää Hydro Masque Exfoliantin -tyyppistä kuorintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti