tiistai 1. marraskuuta 2022

Tähtitarjoukset 14.11. asti


Nämä Dermalogica ja iS Clinical Tähtitarjoukset ovat voimassa 14.11. asti.


Puhdista ja suojaa 

Simple Skin Care Set NYT 99€ (125€) on yhteispakkaus, jota on saatavilla vain hetken ajan ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotepaketteja riittää. Tämän pakkauksen säästö on niin suuri, ettei sitä kannata sivuuttaa. Saat paljon normaalihintaa edullisemmin Cleansing Complex puhdistuksen, joka kestää käytössä pari kuukautta. Sen mukana tulee Extreme Protect SK30 päivävoide, joka on 100g pakkaus ja riittää noin 3-4 kuukautta joka-aamuisessa käytössä.
Nykyisin suomalaisetkin ihotautilääkärit suosittelevat aurinkosuojallista päivävoidetta myös talven pimeimpinä kuukausina lokakuulta tammi-helmikuulle. Ihon saamaa uv-säteilyn määrää pitää koko ajan pyrkiä vähentämään. Tähän tarkoitukseen Extreme Protect SK30 on aivan huippuvalinta, koska se samalla kosteuttaa ja vahvistaa ihon muita suojakerroksia. Extreme Protect sopii hyvin myös meikin alle, eikä ole liian täyteläinen. 
Cleansing Complex on hoitolani eniten myydyin puhdistustuote, enkä sitä yhtään ihmettele. Se on paljon enemmän kuin puhdistusgeeli, koska sillä on kevyt uudistava vaikutus. Cleansing Complex tekee puhtaan tunteen iholle sen enempää kuivattamatta.


Kuori ja kosteuta

Dermalogican Hydro Masque Exfoliant NYT 45€ (59€) on kiireisen ihmisen tehotuote. Jokaisen iho tarvitsee kuorintaa sekä talven tullen myös kosteutusta ja tämä kuorintanaamio sisältää nuo kummatkin. Hydro Masque Exfoliant sisältää pallosia, jotka hajotessaan vapauttavat hellävaraisesti kuorivaa bambuseosta, joka kirkastaa ja raikastaa ihon väriä. Hoitotuote levitetään puhtaalle iholle sen verran napakasti, että nuo palloset hajoavat ja sitten naamio saa vaikuttaa viisi minuuttia.
Vaikutusajan jälkeen naamio huuhdellaan lämpimällä vedellä pois ja sen jälkeen käytetään muut kotihoitotuotteet. Vain viisi minuuttia 2-3 kertaa viikossa pitää hilseilyn ja tukkivan kuolleen solukon poissa ja samalla syväkosteuttaa ihoa. Tämän helpompaa ei tehohoito voisi enää olla.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti