keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Pakkasajan pelastajat!

Tänä vuonna pakkaskauden alku on aiheuttanut tavallista enemmän ongelmia kuivaihoisille asiakkaille. Syytä tähän on vaikea sanoa, mutta apua ongelmiin on kyllä saatavissa. Ihon kuivuus kannattaa hoitaa heti, koska se ei itsekseen mene ohitse.


Talvi koettelee ihoa, mutta onneksi apu on lähellä.


Kuiva iho kutisee ja kiristää

Kuiva iho tuntuu tosi ikävältä ja jos kutisevaa ihoa vielä raapii, kasvot ovat aika ikävän näköisetkin. Se on aivan varmaa, että tähän aikaan vuodesta kuivuus ei parane itsestään, vaan se vain pahenee. Helposti päädytään siihen, että apua ei löydy kuin kortisonivoiteesta ja siihen tilanteeseen ihoa ei pitäisi päästää. Myös rasvainen ja akneiho voi kiristää sekä hilseillä ja siihenkin löytyy apua.
Nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin Hydra-Cool Serum 15ml NYT 55€ (72€) ja 30ml NYT 85€ (112€) on superkosteuttava seerumi, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa. Tämä seerumi sopii myös rasvaisen ihon pintakuivuuteen, eikä se takuulla lisää rasvoittumista. Ohuella vanhenevalla iholla Hydra-Cool Serum vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja pitää ihon sileänä. 
Varsinainen ravintopommi on viime talvena myyntiin tullut Melting Moisture Masque (73€), jota ilman en olisi viime talvesta selvinnyt. Se on täyteläinen balsami, joka sulaa ihon rakenteeseen ja sen hyvää tekevät öljyt vahvistavat ihoa. Melting Moisture Masque saa vaikuttaa yön ylitse tai sen voi laittaa aamuisin meikin alle. Viime talvena käytin sitä joka toinen aamu meikin alla ja meikki pysyi koko päivän siistinä ja kiiltämättömänä. Se oli alkuun vaikea uskoa kokeilematta, koska naamio on niin tukevan tuntuista. Suosittelen lämpimästi tätä naamiota kaikille kuivuudesta kärsiville.

Vähennä kosteuden haihtumista

Talviajan suurin ongelma iholle on, että kuivaan sisäilmaan haihtuu ihon omaa kosteutta. Iho pyrkii pitämään pintasolukon joustavana sekä kosteutettuna ja vapauttaa kosteutta syvemmistä kerroksista pintaan. Ihon pinnasta kosteus haihtuu kuivaan sisäilmaan ja iho alkaa kuivumaan sekä hilseilemään. 
Tästä syystä olisi tärkeää käyttää hoitotuotteita, jotka sitovat ihon omaa kosteutta. Yksi näin vaikuttava tuote on Dermalogican Barrier Repair (49€), joka myös tunnetaan nimellä talvitakki iholle. Barrier Repair levitetään aamulla ja illalla kaikkien hoitotuotteiden päälle. Se sulaa ihon rakenteeseen ja estää ulkoisten olosuhteiden kuivattavaa vaikutusta Barrier Repair suojaa ihoa tuulelta, sateelta ja kuivalta sisäilmalta. Olen kertonut ja kirjoittanut tästä Barrier Repairista kymmeniä kertoja ja sen pitäisi kuulua kaikkien suomalaisten talvivarustukseen. Hämmentävää on, miten se aina kesän aikana unohtuu ja syksyllä kerron siitä taas kuin uutuustuotteesta. :)
Oikea uutuustuote on Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (47€), joka tuli myyntiin kesällä. Tämän hoitosuihkeen asiakkaat ovat löytäneet nopeasti ja nyt se on käytössä lähes kaikilla. Hyaluronic Ceramide Mist sisältää keramidirakenteen, joka täyttää kuivuudesta johtuvia juonteita sekä ryppyjä kosteudella ja iho on sileämpi ja tasaisempi. Tätä hoitosuihketta voi sumuttaa iholle pitkin päivää ja kun ihon pinnan kosteustasapaino pysyy normaalina, iho ei ala haihduttamaan omaa kosteuttaan. 




❤️Upea tarjous 31.12. asti:



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti