lauantai 26. marraskuuta 2022

Musta perjantai on iloinen tapahtuma!

Eilen en tehnyt ollenkaan hoitotyötä, vaan keskityin palvelemaan ostoksilla kävijöitä. Sellainen työpäivä on tosi kiva, kun voi käyttää kunnolla aikaa tuoteneuvontaan, eikä asiakkaillakaan ole kiire minnekään. 


Verkkokaupassa su asti kaikki norm.hintaiset tuotteet -20% koodilla BF22 + huikea SUPERALE -30%


Verkkokaupassa Black Friday tarjoukset jatkuvat sunnuntaihin klo 24.00 asti. Suurin osa tuotteista on alennuksessa -20% (koodilla BF22), muutenkin edullisemmat Dermalogican joulupakkaukset ovat -10% ja SUPERALESTA löytyy vielä suurempia alennuksia. 

Yli 100€ ostoksesta saat Hydrating & Firm pakkauksen, jonka arvo on 47€. Pakkauksessa on matkakokoina Intensive Moisture Cleanser puhdistusmaito, Multivitamin Power Recovery Masque vitamiininaamio, Circular Hydration Serum kosteusseerumi ja Neck Fit Contour Serum kaulavoide.

Jos haluat käydä hakemassa tuotteet hoitolasta ja säästää pakkaus- ja kuljetuskuluja, tee tuotteista lista sähköpostiin ja kerro milloin haluat ne noutaa.


Tapahtui perjantaina

Perjantaina kävi väkeä juuri sopivasti, eikä tullut mitään ruuhkautumista. Vuosien saatossa huomaa selvästi, että ostokset tehdään entistä enemmän verkossa ja kasvohoitoasiakkaat ottavat tilatut tuotteet mukaansa hoitokäynnillään. Ymmärrän tämän hyvin, koska on paljon helpompi klikkailla ostokset kotoa käsin. Suurin osa asiakkaista on niin tuttuja, että he jo tietävät, mitä tuotteita haluavat käyttää. 
Perjantaina hoitolassa poikkesi useampi tuttu asiakas, joka oli hätää kärsimässä äkkiä kuivuneen ihon vuoksi. Tarina oli ihan tyypillinen, että heti lämpötilan laskiessa miinukselle, iho alkoi kiristää, kihelmöidä ja kutista. Suosittelin pika-avuksi Melting Moisture Masqueta (73€-20%), joka on pelastuspakkaus kuivuuteen. Itse käytän sitä myös aamuisin ja teen meikin sen päälle. Naamio tuntuu tosi täyteläiseltä, mutta se suorastaan katoaa ihoon ja meikki pysyy sen päällä oikein hyvin.
Perjantain myydyin tuote oli Hyaluronic Ceramide Mist (47€-20%) hoitosuihke. Sen hyödyt on suurin osa asiakkaista löytänyt ja en yhtään ihmettele sen suosiota. Nyt olen itse alkanut sumutella sitä myös selkään, mikä on niin hankala rasvata ja kuivuus alkaa siinäkin kutittamaan. 
Kiva oli huomata, että nämä Superale-tuotteet oli löydetty ja Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 46€ (66€) oli suosikki. Varsinkin punoitteleva, herkkä ja kuiva iho saa tästä naamiosta hyvän avun. 
Toinen suosikki oli Neck Fit Contour Serum NYT 58€ (87€) kaulavoide ja siihen olen tosi tyytyväinen. Suren sitä, miten vähäisesti asiakkaat hoitavat kaulan ihoa ja miten suuri huoli siitä tulee joskus 50-60-vuotiaana. Muissa Euroopan maissa tätä Dermalogican kaulavoidetta myydään lähes kymmenkertainen määrä Suomeen verrattuna. 


Huomioikaa myös nämä tuotteet

Ihoa suojaamaan ja kaunistamaan YB:n Mineral Primer NYT 51€ (73€) on kokeilemisen arvoinen. Se on meikinpohjusteaine, mutta myös hyvä suojatuote tuulta, pakkasta ja kuivattavaa sisäilmaa vastaan. Mineral Primer on väritöntä geeliä, jota käytetään kaikkien hoitotuotteiden päällä ja vasta sen päälle levitetään meikki. Mikään välttämättömyys ei meikin käyttö ole, vaan jo itse Mineral Primer jättää sileän pinnan ja huokoset supistuvat. Tämä on kaunistava tuote niille, jotka eivät halua meikkiä käyttää.
Xtreme Lashes Length & Volume ripsiväri NYT 29€ (42€) on myös Superalessa ja suosittelenkin ripsivärin vaihtamista. Moni kertoo, että meikkipussin sisältö on ollut käyttämättä kolmisen vuotta etätöiden vuoksi ja kaikki tuntuu kuivahtaneelta. Ne eivät vain tunnu kuivahtaneilta, vaan ne ovat takuulla täysin kuivuneet ja ne kannattaa heittää roskiin. Meikit saattavat olla varsinaisia pöpöpesiä ja etenkin, jos niitä ei ole käytetty kolmeen vuoteen. 
Toivoisin, että myös vartalonhoitoon kiinnitettäisiin enemmän huomiota ja Tähtitarjouksena on Dermalogican Thermafoliant Body Scrub Nyt 37€ (47€) vartalokuorinta ja saat lahjaksi ylellisen vartaloöljyn Phyto Replenish Body Oilin (arvo 25€). Dermalogican vartalovoide Body Hydrating Cream (295ml) & Phyto Replenish Body Oil (30ml) NYT yht. 38€ (norm.55€) on myös hyvä joululahjaidea ikäihmiselle, koska heidän paperimaisen ohut iho janoaa kosteutta.








Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti