tiistai 15. marraskuuta 2022

Tähtitarjoukset 28.11. asti


Tähtitarjoukset 28.11. asti


Älä päästä vartaloa kuivumaan liikaa

Tässä vaiheessa vuotta pitää aloittaa vartalon tehohoito, jos aikoo selvitä kevääseen ilman hilseilyä ja kutinaa. On todella tärkeää aloittaa tehokas kosteuttaminen nyt, kun iho ei vielä ole huonossa kunnossa. Ennaltaehkäisy on tärkeää, jottei sitten helmikuussa tarvitse harmitella, kun sääret ovat naarmuilla ja selkä kutisee jatkuvasti. 
Dermalogican vartalohoitotuotteet ovat hyvin suosittuja ja niillä on näkyvä ja tuntuva vaikutus. Thermafoliant Body Scrub on kuorintavoide, jota kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa. Se korvaa myös suihkuvaahdon, joten muuta pesuainetta ei tarvita. 
Kuorinta-aine on täyteläistä voidetta, jonka mekaanisesti kuoriva vaikutus tulee bambun kuorirakeesta. Vartalokuorinnassa on mukana myös hedelmähappoja eli papaiinia ja maitohappoa, jotka sulattavat kuollutta solukkoa pois. 
Tätä kuorintavoidetta voi levittää vartalolle ihan käsin tai jollain pesusienellä. Sääret ja käsivarret ovat yleensä ongelmakohdat ja niihin kannattaa kuorintavoide hieroa huolellisesti. Paras vaikutus tulee, kun on ennen kuorintaa ollut saunassa ja hilseilevä solukko on pehmennyt. 
Kuorintavoide pestään pois lämpimällä vedellä ja ihosta tulee ihanan sileä ja pehmeä. Hyvin kuoritulle iholle voiteet ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja Thermafoliant Body Scrubin mukana saatkin pikkukoon Phyto Replenish Body Oil vartaloöljyä. Se on supertehokas kosteuttaja ja ehkäisee kutinaa sekä kuivia läiskiä. Tämä pikkukoko on pakattu roll-on pulloon, josta on helppo rullata iholle ohut kerros öljyä. Paras tulos tulee, kun ensin rullaa öljyä vähän sinne tänne ja kastelee kädet veteen ja levittää öljyn kosteilla käsillä. Öljy muuttuu hiukan maitomaiseksi ja imeytyy tosi nopeasti. 


Öljyseerumi kasvoille

Youngbloodin Radiance Renewal Treatment Glow Serum on tosi suosittu öljyseerumi kaikille ihotyypeille. Tämä ohut öljy on erittäin ravitseva ja hoitava tehotuote estämään talven kuivattavaa vaikutusta. Hoitovoiteeksi tämän öljyseerumin päälle käy mikä tahansa myymistäni voiteista.
Nykyisin öljymäisten tuotteiden koostumus on täysin uudistunut ja niistä on tullut ohuita ja hyvin imeytyviä. Radiance Renewal Treatment Glow Serum on viimeisintä kosmetiikkateknologiaa ja sen tehokkaan sekä miellyttävän vaikutuksen huomaa heti.
Seerumin sisältämä ruusunmarjaöljy vahvistaa pintakuivaa ja ohutta ihoa sekä lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Skvaleeniöljy parantaa ihon omaa suojapintaa ja lisää ihosolujen kosteudensitomiskykyä. Radiance Renewal Treatment Glow Serum sisältää myös hienostuneen helmiäisjauheen, joka jättää iholle kauniin hehkeän pinnan. Se ei ole mikään kiilto tai glitteri, eikä sitä huomaa iholla muuten kuin heleänä ja kirkkaana ihon sävynä. 
Nämä Youngbloodin hoitotuotteet sopivat äärimmäisen herkällekin iholle ja ne ovat Suomen Allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelemia. 

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti