tiistai 29. marraskuuta 2022

Tähtitarjoukset 12.12. asti!


Nämä superkosteuttavat Tähtitarjoukset 12.12. asti!


Hyaluronihapposeerumi

Pakkasten alkaminen on iskenyt harvinaisen kiivaasti monen vakioasiakkaan ihoon. Parin viikon ajan olen vastaillut kysymyksiin, mitä tehdä, kun iho on kutiseva ja hilseilevä. Moni kuvaa, että ihan kuin nahka olisi liian pieni ja ihoa kinnaa koko ajan. Meikki ei levity ja muuttuu päivän mittaan epätasaiseksi kasautuessaan hilseilykohtiin. 
Tämä onkin asia, mikä yllättää joka vuosi, aivan kuin talven tulo yllättää autoilijat. Nimittäin iho kuivuu muutamassa päivässä, kun sisälämmitys alkaa. Kuivuminen ei kestä viikkoja, vaan parissa päivässä iho haihduttaa omat kosteusvarannot yrittäessään pitää ihon pintasolukon joustavana.
iS Clinicalin Hydra-Cool Serum on hoitolani tehokkain kosteuttava tuote, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa. Harvoin kuluttajat tuntevat kosmetiikan vaikutusaineita, mutta hyaluronihapon erinomaisuus on niin usein esillä, että sen vaikutukset jo tiedetään. 
Hyaluronihappo on samankaltainen kuin ihosolukon soluväliaine ja se pystyykin lisäämään soluväliaineen määrää. Näin ihosolu pysyy pyöreänä ja joustavana, joka näkyy ihon pinnassa pehmeytenä ja sileytenä. Hydra-Cool Serum parantaa myös ihon omaa kosteuden sitomiskykyä ja iho ei haihduta niin nopeasti omaa kosteuttaan pois. Hydra-Cool Serumia käytetään aamulla sekä illalla puhtaalle iholle ja sen päälle levitetään hoitovoide. Tämä seerumi on siitä poikkeuksellinen, että sen voi levittää myös silmäluomille.


Youngbloodin uutuusvoide

Youngbloodin ihonhoitotuotteet tulivat myyntiin viime kesänä ja voin sanoa, että niissä on tuotekehittely erityisen hyvin onnistunut. Tosin en muuta odottanutkaan, koska Youngblood on tunnettu korkealaatuisista meikeistään. 
Hydra Luxe Water Crème on ohut lähes geelimäinen voide, joka on erityisen kosteuttava. Sekin sisältää tätä ihmeitä tekevää hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa monella tavoin. Hydra Luxe Water Crème sopii myös rasvoittuvalle pintakuivalle iholle ja se imeytyy täydellisesti. 
Vanhenevalla iholla se silottaa ihon pintaa ja vähentää kuivuudesta johtuvaa ryppyisyyttä. Hydra Luxe Water Crème rauhoittaa kuivuudesta johtuvaa punoitusta ja ärsytystä sekä estää hilseilyn syntymistä. Ruusufinniin ja couperosa-iholle Hydra Luxe Water Crème tekee hyvää, koska se rauhoittaa herkistynyttä ihoa. Sen kosteuttava vaikutus poistaa kuivat sekä hilseilevät läiskät, meikki levittyy paremmin ja pysyy siistinä koko päivän. Youngbloodin tuotteet on tehty erityisen herkälle iholle ja myös Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee niitä.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti