maanantai 14. marraskuuta 2022

Uutuuksia nuoren ihon hoitoon

Dermalogicalla on tehokas ja edullinen Clear Start -hoitolinja nuorten ihon hoitoon ja se on tarkoitettu 11-25-vuotiaille. Nyt sarjaan tuli uutuuskuorinta Breakout Clearing Liquid Peel (31€), joka on tehokas hoitotuote tukkeumiin ja mustapäihin.


Nuorten Clear Start -linjan uutuus Breakout Clearing Liquid Peel kuorinta-aine on erittäin tehokas apu näppyihin ja epäpuhtauksiin. 


Teinipuhdistus ja kotihoito rauhoittavat finnit

Suurimmalle osalle nuorisoa tulee jonkinasteinen rasvoittuminen ihoon, kun hormonitoiminta alkaa käynnistymään. Yleensä tästä selviää kosmetologin tekemällä teinipuhdistuksella (45€-68€) ja oikein valituilla kotihoitotuotteilla. Ihotyyppi on periytyvä ja jos suvussa on ollut akneihoja, voi varautua siihen, että lapsellakin saattaa olla tulehtunut rasvainen iho. 
Akne on ihosairaus, josta kärsii noin 10-20 % ihmisistä. On erittäin tärkeää, että akneiho hoidetaan kuntoon heti nuorena ennen kuin finnit ja tulehdukset jättävät arpia. Silloin, kun on epätietoinen pitääkö lapselle varata ihotautilääkäri vai kosmetologi, kannattaa tulla ensin kosmetologille, koska me neuvommme eteenpäin, jos tarve vaatii. 
Suurimmalla osalla nuoria auttaa 1-5 ihonpuhdistuskertaa ja oikein valitut kotihoitotuotteet. Ihotautilääkärin määräämien lääkkeiden rinnalla on järkevää käyttää kosmetologin valitsemia ihonhoitotuotteita, jottei ihoa rasiteta väärillä hoitotuotteilla.


Breakout Clearing Liquid Peel

Nyt Clear Start -hoitolinjaan tuli uusi nestemäinen kuorinta-aine, joka on hyvin tehokas tuote. Sitä suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa muiden Clear Start tuoteiden rinnalla. 
Breakout Clearing Liquid Peel levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 5-7 minuuttia. Vaikutusaikana kuorinta saattaa kihelmöidä todella tuntuvastikin, mutta se kuuluu asiaan. Vaikutusaika kannattaa pitää lyhyempänä, jos kihelmöinti on kovin voimakasta.
Tämän jälkeen kuorintaneste huuhdellaan viileällä vedellä pois ja iho on raikkaan puhdas ja sileä. Breakout Clearing Liquid Peel sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa huokoset ja estää ihohuokosia tukkiintumasta. 
Hoitovoiteeksi sopii erinomaisesti Cooling Aqua Jelly (24€), joka on geelimäinen kosteusvoide. Se sisältää runsaasti kosteutta ja sitoo ihon rasvoittumista. Cooling Aqua Jelly sopii myös meikin alle ja iho pysyy mattana koko päivän. Nämä Clear Start tuotteet ovat myös hyviä ja tarpeellisia joululahjoja, joista nuoret pitävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti