perjantai 25. marraskuuta 2022

Puhdistustuotteet Black Friday tarjouksessa!

Tänään alkoi hoitolani Black Friday -tapahtuma ja se kestää verkkokaupassa sunnuntaihin 27.11. klo 24.00 asti. Tänään perjantaina olen töissä kello 10.00-18.00 ja keskityn vain ostoksilla kävijöiden palveluun, enkä tee hoitoja ollenkaan. 


Black Friday ALE -20% koodilla BF22 ja SUPERALE-tuotteet jopa -30%


Normaalihintaisista tuotteista on alennus -20%, mutta iloinen yllätys asiakkailleni on, että SUPERALESSA on useita tuotteita vähintään -30%. Kaikista Dermalogican joulupakkauksista alennus on -10%, mutta huomioi, että pakkauksissa on jo muutenkin lahjahinta. 

Yli 100€ ostoksesta saat Hydrating & Firm pakkauksen, jonka arvo on 47€. Pakkauksessa on matkakokoina Intensive Moisture Cleanser puhdistusmaito, Multivitamin Power Recovery Masque vitamiininaamio, Circular Hydration Serum kosteusseerumi ja Neck Fit Contour Serum kaulavoide.


Talvella kannattaa kiinnittää huomiota puhdistustuotteisiin

Kaikki eivät välttämättä tule ajatelleeksi, miten suuri merkitys on oikein valitulla puhdistustuotteella. Talvella kannattaa valita hoitava puhdistus, joka ei kuivata ihoa. Yleensä suomalaisilla on taipumus käyttää liian voimakkaita puhdistusaineita, jotka rasittavat ihon omaa suojabarriääriä. Liian tehokas puhdistustuote saattaa vähentää myös hoitovoiteiden tehoa.
Keväällä myyntiin tullut Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil (58€-20%) on aivan ihana öljymäinen puhdistustuote, joka huuhtoutuu täysin vedellä pois. Tämä on ollut jo pitkään oma suosikkiputsarini, koska se selvästi hoitaa ja kosteuttaa ohutta sekä kuivaa vanhenevaa ihoa. Nourishing Cleansing Oililla voi puhdistaa myös silmämeikin. 
Superalessa on myös hoitava PreCleanse Balm NYT 29€ (46€), joka on voidemainen alkupuhdistustuote. Sitä käytetään samaan tapaan kuin öljymäistä PreCleanseakin (49€-20%) ja se on todella hoitava puhdistustuote, joka poistaa paksunkin meikin.
Hoitolan eniten myyty puhdistusaine on iS Clinicalin Cleansing Complex (55€-20%) ja se sopii kaikille ihotyypeille. Se on kevyesti ihoa uudistava ja se estää hilseilyn ja kuivuuden syntymistä. 


Kosteutta, kosteutta aina vaan kosteutta

Suomen talvessa on kaikki mahdolliset ihoa kuivattavat elementit ja siksi kaikissa hoitotuotteissa pitää olla myös kosteuttava vaikutus. Hoitosuihkeet ovat helppo ja nopea tapa lisätä iholle kosteutta. Nyt suosituin hoitosuihke on Hyaluronic Ceramide Mist (47€-20%), jonka hyaluronihappokeramidit täyttävät pieniä juonteita ja kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Tätä hoitosuihketta voi suihkuttaa myös selkään, joka on vaikea yksin rasvata kunnolla. 
Dermalogican kosteuttava seerumi uudistui kesällä ja nyt se on Circular Hydration Serum (64€-20%). Tämä seerumi on täyteläistä geeliä, joka sopii kaikille ihoille ja kaikenikäisille ja myös teini-ikäiset voivat käyttää tätä seerumia. 
Herkälle ja kuivalle iholle on todella tehokas kosteuttaja Superalessa oleva Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 46€ (66€). Herkälle ja punoittavalle iholle tämä naamio on rauhoittava ja ennaltaehkäisee couperosaa ja ruusufinniä.
Talvella lämmönvaihtelut lisäävät ihon punoitusta ja couperosa voi edetä ruusufinniksi. Siksi herkkäihoisen kannattaa kiinnittää huomiota kaikkien hoitotuotteiden rauhoittavaan vaikutukseen. Erittäin suosittu herkän ihon hoitovoide on Dermalogican Calm Water Gel (52€-20%), joka kosteuttaa ja vähentää ihon punoitusta. Calm Water Gel on ohut ja hyvin imeytyvä hoitovoide yöksi ja päiväksi. Ellet ole vielä kokeillut tämän ”vesivoiteen” tehokkaita vaikutuksia, niin nyt se kannattaa hankkia edulliseen hintaan.







Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti