maanantai 7. marraskuuta 2022

Dermalogican lahjapakkaukset ovat tulleet!

Dermalogica ehti jo esitellä joulua varten tulleet lahjapakkaukset. Oikeastaan kyse on edullisista useamman tuotteen pakkauksista, joita kannataa ostaa omaakin ihonhoitoa varten, mutta tietysti ne ovat pidettyjä joululahjoja.


Anna lahjaksi ihon terveyttä - ystäville, perheelle ja itsellesi!


Tehokkaita tuotepakkauksia

Dermalogica esitteli seitsemän erilaista useamman tuotteen yhdistelmää, joissa on tuntuvasti edullisempi hinta. Ne kaikki ovat esillä verkkokaupassa ja esittelen blogissa vain muutaman niistä kerralla. 
The Glowning Skin Set 57€ (arvo 73€) on kahden tuotteen yhdistelmäpakkaus ja siinä on Daily Glycolic Cleanser (150ml) puhdistusgeeli ja Daily Microfoliant (40g) kuorintajauhe. Tuo Daily Microfoliant on vain tätä pakkausta varten tehty erikoiskoko, kun normaalisti pakkaus on 70g. Tuosta 70 gramman pakkauksesta saa noin 60-80 kuorintakertaa, joten tämä erikoiskoko riittää noin 35-50 käyttökertaa.  
Tämä pakkaus sopii aivan kaikille ja on suureksi avuksi myös nuoren ihon tasapainottamisessa. Daily Glycolic Cleanser tuli alkukeväästä myyntiin ja se on saanut suuren suosion. Itse käytän sitä useita kertoja viikossa ja se sopii ohuelle kuivallekin iholle päivittäiseen käyttöön. 
Ihoa uudistava glykolihappo on saatu sellaiseen muotoon, että sen erinomainen kuoriva ominaisuus toimii hyvin ilman mitään negatiivisia vaikutuksia. Siksi tuote sopii kuivallekin iholle jatkuvaan käyttöön. Daily Microfoliant jauhekuorinta ei sen suurempia esittelyjä kaipaa ja tämä uusi koko on kätevä käytössä.


Seerumien kuningatar

The Personalized Skin Care Set 137€ (arvo 170€) sisältää normaalikokoisen eli 30ml Smart Response Serumin, Special Cleansing Gel (50ml) puhdistusgeelin ja pikkukoon Daily Microfoliant kuorintaa. Hintahan on edullisempi kuin pelkkä seerumi yksinään, joka on 139€. 
Tämä pakkaus tulee taatusti loppumaan kesken, koska se on niin edullinen. Smart Response Serum on erittäin suosittu monipuolisen vaikutuksensa vuoksi ja se on myös oma lempiseerumini Dermalogicalta. Se sopii kaikille ja kaikenikäisille, koska siinä on neljä tehokasta vaikutusta. Seerumin ”älykkyys” tarkoittaa sitä, että tuote elää ihon tilanteen mukana ja vapauttaa eniten juuri niitä vaikutusaineita, mitä sillä hetkellä tarvitaan.
Nuo neljä vaikutusta ovat kosteutus, kiinteytys, rauhoittaminen ja kirkastaminen. Herkkäihoisille on tärkeää, että seerumi on tehokas kiinteyttäjä, mutta samalla rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. 
Pakkauksen mukana tuleva Daily Microfoliant kuorinta tehostaa seerumin imeytymistä. Hyvin kuoritulle iholle seerumi ja muut hoitoaineet imeytyvät paremmin ja niiden vaikutus paranee. Jos itsellä on käytössä tämä kuorinta ja puhdistustuote, niin nuo pakkauksen mukana tulevat pikkukoothan voi antaa vaikka joululahjaksi ystävälle. Tai sitten säästää ne seuraavalle matkalle mukaan otettavaksi. Tämä Special Cleansing Gel 50ml on juuri sopiva matkakoko joka riittää noin 3-4 viikon käyttöön. Siinä on kierrekorkki, joten sen voi täyttää isommasta pullosta eli ei kannata heittää tyhjää pulloa pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti