torstai 17. marraskuuta 2022

Kuivuus kuriin nyt!

Nyt alkaa olla juuri se aika vuodesta, kun ihon kuivuminen on nopeaa ja kutina sekä kiristys syntyy parissa päivässä. Ensimmäiset pakkaspäivät tuntuvat ihossa heti ja ellei kosteustasapainoa palauteta nopeasti, iho on ongelmallinen koko talven.


Tähtitarjouksessa oleva Youngbloodin öljyseerumi Radiance Renewal Treatment Glow Serum on tehokas lisäkosteuttaja kuivattavaan talvikauteen.


Ihon kuivuminen tapahtuu parissa päivässä

Monelle asiakkaalle on hämmästyksen aihe, miten nopeasti ihon vakava kuivuminen tapahtuu. Yleensä jo 2-3 päivän kuluttua pakkasten alkamisesta iho alkaa hilseillä ja kiristää kuivuudesta. Tähän kannattaa valmistautua hyvissä ajoin ja siirtyä hoitavampiin tuotteisiin jo ennen pakkasia.
Jos iho pääsee kuivumaan alkutalven ensimmäisissä pakkasissa, iho on helposti hankala koko talven. Hilseilyä ja kuivia kutisevia läiskiä on vaikea hoitaa pois talven aikana ja siksi ne pitäisi ennaltaehkäistä. Jo yhdenkin tuotteen muutos päivittäisessä ihonhoidossa voi olla olennainen apu ihon hyvinvoinnille.
Seerumi kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön, ellei sitä ole aikaisemmin käyttänyt. Tähtitarjouksessa oleva Youngbloodin Radiance Renewal Treatment Glow Serum NYT 75€ (97€) öljyseerumi on kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava ja suojaava tehohoito. Sitä kannattaa käyttää aamulla sekä illalla ja sen päälle laitetaan hoitovoide. 
Youngbloodin oma hoitovoide Hydra Luxe Water Creme (89€) on ihanan ohut ja hyvin imeytyvä hoitovoide. Näin talvella se sopii kaikille ihotyypeille päivällä meikinalusvoiteena ja nuorille sekä sekaihoisille yö- ja päivävoiteena. Ohuelle, kuivalle ja vanhenevalle se on hieman liian kevyttä yötä päivää käytettynä tähän vuoden aikaan. Sen pariksi yövoiteeksi sopii täyteläisempi iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€) tai Dermalogican Super Rich Repair (50ml 93€ ja 100ml 149€).


Kuorinta vähentää hilseilyä

Vielä nykyisinkin moni luulee kuorinnan kuivattavan ihoa ja jotkut jopa vähentävät kuorinnan käyttöä talvella. Oikein valittu kuorinta ei todellakaan kuivata ihoa, vaan helpottaa kosteuttavien vaikutusaineiden imeytymistä ihoon. Viime aikoina myyntiin on tullut hybridituotteita, jotka ovat kuorinta-aineita ja hoitavia naamioita yhtäaikaa. 
Youngbloodin uusissa ihonhoitotuotteissa on tällainen kaksivaikutteinen kuorintavoide. Daily Enzyme Exfoliant Creme (82€) sisältää sokeriraetta ja papaiinia, jotka hellävaraisesti irrottavat kuolleen solukon ihon pinnalta. Voide levitetään iholle ja hierotaan siinä minuutin verran, jolloin kuoriva vaikutus aktivoituu. Sen jälkeen kostutetaan sormet veteen ja kasvot hierotaan kostein sormin. Voiteesta tulee maitomainen kevyt vaahto, joka saa vaikuttaa 5-10 minuuttia ja siinä vaiheessa imeytyy kaikki hoitavat vaikutusaineet. 
Daily Enzyme Exfoliant Creme sopii herkällekin iholle ja sen sisältämä aloe vera ja allantoiini rauhoittavat ja kosteuttavat helposti ärtyvääkin ihoa. Tämä kuorinta tasoittaa myös ihon sävyä hyvin ja se vähentää pigmenttiläiskien tummuutta.
Toinen uusi hoitava kuorinta on Dermalogican jauhekuorinta Daily Milkfoliant (68€ ja pikkukoko 19€). Sitä voi käyttää talvella 1-2 päivän välein ja siitä jää aivan erilainen tunne iholle, kuin kuorinnasta yleensä. Sen hoitavat vaikutukset jättävät ihon joustavaksi sekä kosteutetuksi ja iho tuntuu pehmeältä ja silkkimäisen sileältä. 
Daily Milkfoliant on helppo ja nopea käyttää. Jauheesta tulee kosteissa käsissä kevyt vaahto ja sillä pestään iho. Mitään vaikutusaikoja ei tarvita, vaan pesun aikana kuorinta-aine ehtii sulattamaan hilseilyn ja hoitavat vaikutusaineet imeytyvät samalla ihoon. Tämän helpompaa ei kuorinta ja ihon tehohoito enää voisi olla.Kasvohoitotarjous 31.12. asti:Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti