sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Eliksiiriä iholle!

Voin sanoa, että Tähtitarjouksena oleva Youngbloodin Radiance Renewal Treatment Glow Serum NYT 75€ (97€) öljyseerumi on elämän eliksiiriä iholle. Tämä öljyseerumi elvyttää ihon toimintoja ja heleyttää ihon väriä huomattavasti.


Talviaikana Suomessa tarvitaan kosteutuksen lisäksi myös rasva-aineita suojaamaan ihoa. 


Talvella iho tarvitsee öljyjä

Pakkasaikana kuiva ja vanheneva iho ei pysy kunnossa pelkästään kosteuttamalla, vaan tarvitaan myös rasva-aineita suojaamaan ihoa. Viime vuosina kosmetiikassa on pystytty kehittämään ohuita hyvin imeytyviä öljyjä, jotka ovat miellyttäviä käyttää.
Tämä YB:n uutuus Radiance Renewal Treatment Glow Serum on ohuin öljyseerumi, mitä olen kokeillut. Sen rakenne on melkeinpä vesimäinen ja siksi se imeytyy ihoon yhtä nopeasti kuin nestemäiset seerumit. Kuluttajan on varmaan vaikea erottaa, mikä on öljyä ja mikä seerumia, mutta minulle se on tärkeä tieto. Tässä öljyseerumissa on runsaasti vaikutusaineita, jotka imeytyvät ihon omaan suojakerrokseen ja se estää ihoa ohentumasta.
Tämä öljyseerumi sisältää ruusunmarjauutetta, jolla on useita hyvää tekeviä vaikutuksia iholle. Ruusunmarja lisää ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa eli näitä tärkeitä kimmosäikeitä, jotka pitävät yllä ihon kimmoisuutta. 
Radiance Renewal Treatment Glow Serum sopii myös hyvinkin herkälle ja ärtyneelle iholle, koska se on myös rauhoittava. Kaikki Youngbloodin tuotteet ovat Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymiä, joten niitä voi herkkäihoisetkin käyttää.


Supersuosittu öljyseerumi

Sain omaksi harmikseni vasta äsken tietää, että Radiance Renewal Treatment Glow Serum on ollut yllättävän suosittu ja maahantuojan varasto on loppumassa ennen seuraavan tuote-erän saapumista. Tämä tarkoittaa sitä, että kannattaa olla nopea, ettei joudu odottamaan uutta toimitusta Amerikasta. 
Maahantuoja ystävällisesti varasi kaikki loput öljyseerumit minun asiakkailleni, joten niitä on vielä jonkin verran saatavissa. Kuitenkin epäilen, että ne loppuvat ennen kuin Tähtitarjous loppuu 28.11. Maahantuojan mukaan siinä menee sitten noin pari viikkoa ennen kuin seuraava YB:n tilaus saapuu Suomeen. 
Tämä on harmillista, että tuotteet ovat nykyisin niin usein loppu. Tässä tapauksessa kyse on siitä, että tuotteiden menekki on ollut huomattavasti suurempi kuin oli arvioitu. Suurimmaksi osaksi tuotteiden loppuminen johtuu logistiikan viiveistä, raaka-ainepuutteista tai tehtaiden muista toimitusvaikeuksista.
Onneksi Radiance Renewal Treatment Glow Serumia on tulossa lisää ennen joulua, koska se on takuulla suosikkituote joululahjaksi. Kasvohoitolahjakortin kanssa yhdessä tämä öljyseerumi on huippulahja jouluksi. Se on myös varma valinta, koska sitä voivat käyttää ihan kaikki ja jo parista käyttökerrasta huomaa sen hyvää tekevän vaikutuksen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti