keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Lisäkosteutusta iholle

Heti pakkasen tultua jokainen tuntee ihossaan sen kuivattavan vaikutuksen kiristyksenä ja kutinana. Jokainen ihotyyppi tarvitsee lisäkosteutusta, myös rasvainen ja sekaiho. Tässä muutama vinkki helpoista lisäkosteuttajista.


Black Friday -alesta kannattaa hankkia kunnon kosteuttajat koko talveksi. 


Kosteutta seerumeista

Paljastan nyt, että Black Friday on perjantaina ja hoitolassa on taas huipputarjoukset. Laitoin jo tähän esimerkkeinä nuo ale-hinnat, mutta seuraa kirjoitteluani ja tilaa mainoskirje, niin tiedät, mitä muuta tarjouksista löytyy.
Tehokkain tapa lisätä kosteutta on ottaa käyttöön joku kosteusseerumi. Silloin, kun käytössä on jo joku muu seerumi aamulla ja illalla, kosteuttavan seerumin voi laittaa näiden päälle tai sekoittaa hoitovoiteeseen. Yksi tapa käyttää seerumia onkin tuo voiteeseen sekoittaminen. Esimerkiksi täyteläisestä iS Clinicalin Sheald Recovery Balmista (89€-20%) saa kosteuttavamman ja nopeammin imeytyvän lisäämällä siihen pari tippaa Hydra-Cool Serumia (15ml 72€-20% ja 30ml 112€-20%). 
Tämä Hydra-Cool Serum onkin erinomainen kosteustippa ja suosittelen sitä myös rasvaiselle ja akneiholle estämään hilseilyä. Varsinkin ne, jotka käyttävät akneen Roaccutane -lääkettä, joka kuivattaa ihoa pahasti, on Hydra-Cool Serum pelastus, joka vähentää hilseilyä ja kuivaa kiristelyä.
Dermalogican uudistunut seerumi on Circular Hydration Serum (64€-20%), joka tuli entisen Skin Hydrating Serumin tilalle. Tämä uutuus on selvästi täyteläisempää geeliä ja siten helpompaa käsitellä. Kosteuttava seerumi on myös aina silottava, koska suurin osa rypyistä syntyy kuivuudesta ja ihon ohenemisesta. Kuitenkin nämä kosteuttavat seerumit ovat ihanteellisia myös nuorille.
Erittäin kiinteyttävä ja kosteuttava seerumi on Smart Response Serum (139€-20%) ja se myös rauhoittaa ja kirkastaa ihonväriä. Tämä Smart Response Serum on varsinainen supertuote monipuolisen vaikutuksensa vuoksi ja se on kyllä asiakkaiden tiedossa, koska se on niin suosittu. Huomioikaa myös, että Smart Response Serumia on myös todella edullisessa joulupakkauksessa The Personalized Skin Care Set (137€-10%), jossa on normaalikokoisen seerumin lisäksi Special Cleansing Gel 50ml pesugeeli ja Daily Microfoliant kuorinnan matkakoko. Ellet koe itse tarvitsevasi näitä pikkukokoja, niistä saa kivan joululahjan kenelle tahansa.


Suihkeita ja naamioita

Dermalogican toinen uutuus on Hyaluronic Ceramide Mist (47€-20%) hoitosuihke, joka alkaa kohta olla hoitolani myydyin tuote. Enkä sitä yhtään ihmettele, koska se on niin miellyttävä ja tehokas. Siinä olevat keramidit täyttävät kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja iho silottuu.
Nyt olen keksinyt käyttää sitä selkäänkin, joka talvella kuivuu ja kutisee. Selkää on vain niin hankala itse rasvata ja sen ongelman ratkaisee tämä suihke. Sitä on helppo suihkauttaa myös selkään samalla kertaa kuin kasvoillekin. Huomioikaa myös, että Hyaluronic Ceramide Mistiä voi käyttää myös pitkin päivää meikin päälle.
Naamioita on kaksi, joita voi sanoa kosteuspakkauksiksi. Ne ovat Dermalogican Melting MoistureMasque (73€-20%) ja iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (120g 101€-20%). Melting Moisture Masque on täyteläinen voide, joka sulaa ihon rakenteeseen. Sitä voi käyttää aamuisin ja jättää meikin alle vaikuttamaan. Meillä vanhemmilla ohut- ja kuivaihoisilla saattaa pakkasaikaan alkaa iho kiristelemään jo iltapäivällä, vaikka meikin alla olisi kuinka hyvät voiteet. Tähän on ollut pelastuksena Melting Moisture Masque, jota voi käyttää myös perinteiseen tapaan ja antaa vaikuttaa yön ylitse.
iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque on raikas viilentävä geeli, joka tuntuu ihanalta saunan jälkeen. Se vähentää myös punoitusta ja couperosa-ihon hehkutusta. Tämäkin naamio saa vaikuttaa yön ylitse, mikä tekee siitä helpon käyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti