lauantai 12. marraskuuta 2022

Upea tarjous ProSkin C-vitamiinikasvohoidosta

Nyt on vuoden loppuun asti tarjoushinnalla ProSkin C-vitamiinikasvohoito & Dermalogican kotihoitopakkaus NYT 220€ (norm.319€). Kotihoitopakkauksessa on kaikki normaalikokoiset Dermalogican BioLumin-C -hoitotuotteet.


Tämä tarjous on voimassa 30.11. asti.


Kirkastava, silottava ja kosteuttava kasvohoito

ProSkin C-vitamiinikasvohoito on erinomainen elvytyspaketti hoitamaan sisälämmityksen kuivattamaa ihoa ja samalla C-vitamiini korjaa kesän auringon aiheuttamia rasitteita. C-vitamiini on loistava vaikutusaine korjaamaan vielä jälkikäteenkin auringon aiheuttamaa vanhenemisprosessia.
The Brighter Skin Set sisältää kolme suosittua Dermalogican BioLumin-C -hoitotuotetta normaalikokoisina. Pakkauksessa on Dermalogican BioLumin-C Serum (30ml norm.84€), BioLumin-C Eye Serum silmänympärysseerumi (15ml norm.74€) ja BioLumin-C Gel Moisturizer (50ml norm.67€). Näiden lisäksi ei tarvita kuin puhdistustuote ja pakkaus riittää noin kahden kuukauden käyttöön aamulla sekä illalla. 
ProSkin C-vitamiinikasvohoito kirkastaa ihon väriä, poistaa kuivuutta ja kireyttä sekä silottaa ryppyjä ja juonteita. Kunnollisen tehokkaan kasvohoidon jälkeen kaikki kotihoitotuotteet imeytyvät monin verroin paremmin ja hyöty on pitkäaikainen.


Joululahjaidea

Tämä yhteispaketti on takuulla mukava ja toivottu joululahjakin. Nämä Dermalogican edulliset lahjapakkaukset ovat hyvin suosittuja ja loppuvat muutamassa viikossa. 
Huomioi myös muut Dermalogican joulupakkaukset, joilla pystyy tehostamaan kaikkien kasvohoitojen vaikutusta. Tämä marras-joulukuu on erinomainen ajankohta tehdä tehokas kasvohoito, koska iho kuivahtaa muutamassa päivässä sisälämmityksen alkaessa. 
Usein iho on myös vielä hiukan kirjava uv-säteilyn vaikutuksesta ja se tekee ihosta likaisen näköinen. C-vitamiini kirkastaa ihon väriä ja pigmenttiläiskät tasoittuvat. 
Tietysti ProSkin C-vitamiinikasvohoito on myös rentouttava, koska siinä tehdään pitkä kasvohieronta, joka vilkastuttaa aineenvaihdunnan ja verenkierron sekä poistaa turvotusta.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti