perjantai 16. joulukuuta 2022

Daily Milkfoliant on tehty rypistyneelle iholle

Kuorinta on erittäin tärkeä kotihoitotuote vanhenevalle iholle ja siitä on monenlaista hyötyä ihonhoidossa. Valitettavan sitkeässä istuu käsitys, ettei ohutta vanhenevaa ihoa saisi kuoria, mutta se ajatus pitää jo unohtaa. 


Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa.


Kuorinta silottaa ihoa

Iän myötä ihon toiminnot hidastuvat ja uusien ihosolujen syntyminen heikkenee. Ihon pintaan kerääntyy hilseilevää kuollutta solukkoa paljon enemmän kuin nuorella iholla ja ihon väri on helposti harmaan kalpea. Hilseily ei itsekseen irtoa ihosta, kun uudet ihosolut eivät jaksa työntää sitä pois edestä. Näin ihon uudistuva kerros ohenee ja kuollut hilseilykerros paksunee. Tämä ilmiö vain vahvistuu, mitä enemmän ikää tulee.
Näen ja tunnen omassa ihossani, että ilman säännöllistä kuorintaa ihon pinta tuntuu kireältä ja meikki ei levity kunnolla. Varsinkin meikkivoide viimeistään paljastaa kuorimattomuuden, koska se takertuu kuiviin hilseläiskiin ja meikistä tulee epäsiistin kirjava. Tämä hilseilykerros vielä kaiken muun lisäksi estää hoitotuotteita imeytymästä kunnolla ja niiden hyvät vaikutukset menevät hukkaan. 
Hilseily korostaa ihon veltostumista, rypistymistä ja harmaata ihonväriä. Paksu höttöinen hilseily saa ihon näyttämään löysältä ja turvonneelta. Kuorinnan jälkeen vanhenevan ihon pinta on tiiviimpi ja sileämpi, eikä pikkurypyt näy niin selkeästi. Tässä oli jo monta perustelua, miksi juuri yli viisikymppisen kannattaa panostaa ihon kuorintaan.


Daily Milkfoliant on helppo ja nopea

Tähtitarjouksena on Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) kuorinta ja tuosta pullosta riittää noin 60-70 kuorintakertaa, joten yksi kuorinta maksaa alle euron. Daily Milkfoliant on Daily Microfoliantin (59€) sisarustuote ja se on myös jauhemainen. Pieni määrä jauhetta vaahdotetaan kosteissa käsissä ja tällä vaahdolla iho pestään. 
Daily Milkfoliantia suosittelen näin talvella 3-4 kertaa viikossa. Itse teen kuorinnan aamuisin, koska meikki on paljon helpompi levittää sileälle iholle. Tämä helppo käyttötapa auttaa siihen, että tuotetta tulee varmemmin käytettyä. Monimutkaista kotihoitoa ei yleensä jakseta tehdä ja hyvä tuote menee hukkaan. Nyt, kun Daily Milkfoliant on tarjoushinnalla, sen voi ostaa vaikka lahjaksi läheisille. 

Oletko jo kokeillut uutta Daily Milkfoliantia? 

Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!





❤️ProSkin C-vitamiinikasvohoito & Dermalogican The Brighter Skin Set -pakkaus (sis. kaikki BioLumin-C tuotteet) NYT yht. 220€ (norm.319€) Tarjous voimassa 31.12. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

11 kommenttia:

  1. En ole vielä kokeillut

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:09

    En ole vielä kokeillut.
    Tiina
    miumiu83@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:20

    En ile vielä kokeillut.
    Pia

    VastaaPoista
  4. Täälläkin on uutuus vielä kokeilematta.

    VastaaPoista
  5. Microfoliant on hyväksi koettu. Pitää laittaa milkfoliant ostoslistalle seuraavaksi.

    VastaaPoista
  6. Tanja.19:07

    Posti toi tällä viikolla Milkfoliantia ja tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi20:23

    En ole kokeillut. Mielenkiintoista, että sitä käytetään noin usein. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  8. Daily microfoliant on tuttu ja hyväksi havaittu, tätä uutta En ole vielä kokeillut, mutta se kiinnostaa kovasti!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi02:17

    En ole vielä kokeillut. Oikein hyvää joulua! Eeva V

    VastaaPoista
  10. Jaana Immonen11:17

    Olen käyttänyt, mahtava tuote 🎄

    VastaaPoista
  11. Anonyymi21:27

    Voiko rosacea ihon omaavakin käyttää useasti viikossa?

    VastaaPoista