tiistai 13. joulukuuta 2022

Tähtitarjoukset lahjaksi äidille ja tyttärelle

Nämä Tähtitarjoukset ovat mieleisiä aivan kenelle tahansa ja antajallekin tulee takuulla hyvä mieli! Tarjoukset ovat voimassa 26.12. asti. 


Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja.



Hyvät hoitotuotteet myös läheisille!

Moni haluaa, että myös ystävät ja muut läheiset löytäisivät ihohoidolle tasapainon ja tutustuisivat ammattilaisten hoitotuotteisiin. Halusin nyt laittaa tarjoukseen ne tuotteet, jotka taatusti sopivat kenelle tahansa, joten virheostosta ei voi tapahtua. 
Yleensä suurin virhe ihonhoidossa on, että käytetään vähän ”sitä sun tätä” eikä mikään tuote vaikuta kunnolla. Toisaalta se on hyväkin, koska aivan väärän tuotteen tehokas vaikutus toisi vielä lisää ongelmia. Suurimpia hankaluuksia on löytää ihotyypilleen sopiva kuorinta tai sitten kuorinnan merkitystä ei ole edes tiedostettu. 
Epäpuhtaan ihon ongelmista iso osa häipyy, kun käytössä on hyvä kuorintatuote, joka estää ihohuokosten tukkiintumisen. Myös vanhenevalle iholle kuorinta on tärkeää, koska ihon uudistuminen hidastuu iän myötä ja ihoon kerääntyy paksu hilseilykerros. Hyvätkään hoitotuotteet eivät imeydy, jos ne jäävät vain hilseilykerrokseen, eivätkä vaikuta siellä missä pitäisi.


Tähtitarjoukset voimassa 26.12. asti.


Daily Milkfoliant ja BioLumin-C Gel Moisturizer on tehokas pari

Keväällä myyntiin tullut Dermalogican uusi kuorinta Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) on jo lyhyessä ajassa osoittautunut juuri suomalaisille sopivaksi kuorintatuotteeksi. Meidän ilmastossa hoitava kuorinta on loistokeksintö. 
Daily Milkfoliant on tehty ohentuneelle ja helposti kuivuvalle iholle ja kuorinnan lisäksi se on hoitava. Se on yhtä helppo ja nopea käyttää kuin vanhempi sisaruksensa 
Daily Microfoliant (59€), joka on maailman suosituin kuorintatuote. Daily Milkfoliant on myös jauhe, joka vaahdotetaan kosteissa käsissä ja tällä vaahdolla kasvot pestään. Kuorinnasta jää iholle pehmeä ja sileä pinta.
BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 54€ (67€) on superkosteuttava hoitovoide yöksi sekä päiväksi ja se sopii hyvin myös meikin alle. Niille, jotka haluavat helpon, mutta hyvän voiteen, BioLumin-C Gel Moisturizer on nappivalinta. 
Se sopii kaikenikäisille ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa, mutta tasapainottaa epäpuhtaudestakin kärsivää ihoa. BioLumin-C Gel Moisturizer sopii sekä yö- että päivävoiteeksi. 
Jos haluat tuotteet verkkokaupan kautta joululahjoiksi, tee tilaus heti tai ihan viimeistään to 15.12. Hoitolasta ne voi hakea vielä pe 23.12. elleivät ne ehdi loppua sitä ennen. 


Millä tuotteilla sinä olet saanut ihosi tasapainoon?

Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!




❤️ProSkin C-vitamiinikasvohoito & Dermalogican The Brighter Skin Set -pakkaus (sis. kaikki BioLumin-C tuotteet) NYT yht. 220€ (norm.319€) Tarjous voimassa 31.12. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

9 kommenttia:

  1. Riittävä kosteutus on välttämätöntä. Seerumia, voidetta, öljyä että talvi-iho pärjää.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. pirkan kosteutusemulsiolla

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20:37

    Omasta mielestäni iho on ollut tasapainoinen eikä isoja ongelmia ole ollut. Kuorintaa en ole pitkään aikaan tehnyt, joten tämä kirjoitus jäi nyt mieleen. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  4. Oma iho on ollut todella kuiva ja kiristävän kipeä. Onneksi Dermalocigan öljyseerumi ja ambulanssituubissa ja tuhti yövoide pelasti taas kerran. Yritin sinnitellä kesän kevyempien voiteiden kanssa ihan liian kauan, kun halusin tyhjentää ne ja siirtyä vasta sitten talvi-ihon tuotteisiin. Nyt iho on niin paljon parempi😁. Terkuin Helsingin anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi15:52

      Olet voittanut tänään 14.12. jouluarvonnassa, paljon onnea! Laitatko vielä sähköpostiosoitteesi, niin voimme sopia palkinnon toimituksesta. Yt. Inkerin somevastaava Kaisa

      Poista
    2. Heii..huomasinkin instasta..amili.ojala@gmail.com

      Poista
    3. Ja siis kiitos paljon Inkerille ja sinulle Kaisa🥰

      Poista
    4. Anonyymi14:19

      Kiitos! Inkeri ottaa sinuun yhteyttä. Yt. Kaisa ☺️

      Poista
  5. Anonyymi09:16

    Inkerin kasvohoidot, naamiot ja kasvoöljyt. -Pia

    VastaaPoista