lauantai 31. joulukuuta 2022

Talvitakin pikkusisko

Viime päivinä on ollut monenlaista tuiskua ja myräkkää, joten iho on saanut kunnolla kosketusta talvisäähän. Paras tapa suojata iho ulkoiselta rasitukselta on Dermalogican Barrier Repair (49€) eli talvitakki iholle, mutta sille löytyy myös pikkusisko.


Tähtitarjouksena oleva monipuolinen SkinPerfect Primer SK30 on meikinpohjuste, mutta myös hoitava aurinkosuoja.


SkinPerfect Primer SK30 suojaa ja hoitaa ihoa

Tähtitarjouksena vielä 9.1. asti on Dermalogican meikinpohjustusvoide SkinPerfect Primer SK30 NYT 35€ (52€), joka samalla myös suojaa ihoa ulkoilman rasitukselta. Talvella meikki on aina tarpeellinen tuote suojaavan vaikutuksensa takia. Näen työssäni selvästi, että säännöllisesti meikkiä käyttävien ihot ovat paremmassa kunnossa kuin meikkaamattomien. Vaikka meikkivoide ei edes olisi kovin hyvälaatuinen muuten, niin siinä oleva väripigmentti suojaa tuulelta, sateelta ja auringolta. 
Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 on erittäin laadukas ja pelastaa ihot lämmönvaihteluiden aiheuttamalta couperosa-iholta ja ruusufinniltä. SkinPerfect Primer sisältää myös aurinkosuojakertoimen 30. Tämä meikinpohjustusvoide on siis paljon muutakin, kuin kaunistava tuote ja se kannattaa hankkia jo pelkän hoitovaikutuksensa takia.


Uusi LIProtect SK35 huulivoide!

Muutama päivä sitten tuli myyntiin iS Clinicalin LIProtect SK35 (29€) huulihoide suojakertoimella ja sitä ehdittiinkin odottaa jo koko syksy. THL:n tilastojen mukaan uv-säteilyn aiheuttamat ihosyövät ovat vähenemään päin, mutta huulilla ihosyöpätapaukset lisääntyvät. 
Tämän takia LIProtect SK35 on ollut niin odotettu tuote, koska se käy koko perheelle vauvoista vaareihin. Varsinkin nyt, kun kevään hiihtokelit ovat edessä päin, on erittäin tärkeää suojata huulet myös lumesta heijastuvalta säteilyltä. Sen lisäksi, että LIProtect SK35 suojaa uv-säteilyn haitoilta, se estää rohtumista. Esimerkiksi nuhassa, kun nenän alusta rohtuu niistämisestä, tämä huulirasva parantaa sen nopeasti. Sen suojaava vaikutus pysyy myös pitkään huulilla, eikä se katoa ensimmäisellä nuolaisulla. Suosittelen lämpimästi, että talviurheilua harrastettaessa käytettäisiin LIProtect SK35 huulihoidetta. 




Tähtiarvonta! Osallistu kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Aikaa on ma 9.1. asti ja palkintona SkinPerfect Primer SK30 + Youngblood ripsiväri!




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti