torstai 8. joulukuuta 2022

On kiva näyttää kymmenen vuotta nuoremmalta!

Suurin osa asiakkaistani on vakioasiakkaita, joita olen hoitanut vuosikausia ja jopa vuosikymmeniä. Olen pystynyt seuraamaan heidän ihon muutoksia vanhenemisen myötä ihan yhtä tarkasti, kuin oman ihoni vanhenemista.


Osallistu jouluarvontoihin Facebookissa, Instagramissa tai tässä blogissa tykkäämällä sekä kommentoimalla!


Säännöllinen hoito hidastaa vanhenemista

Tämä kokemus vahvistaa sen, että hyvällä hoidolla pystyy hidastamaan ihon vanhenemista näkyvästi. Jokainen vakioasiakkaani 60-70-vuotiaana näyttää 10-15 vuotta ikäänsä nuoremmalta. Joku voi vähätellä, onko sillä merkitystä, kun ei kuitenkaan näytä kolmekymppiseltä. Se, että kuusikymppinen näyttäisi kolmekymppiseltä on luonnon vastaista, mutta oikeaa ikäänsä nuoremmalta näyttäminen tuo mielihyvää itselle. 
On tosi paljon mukavampi katsoa peiliin, kun näyttää hyvältä ja oikeaa ikäänsä nuoremmalta. Nykypäivän työelämässä se on myös todella tärkeää. Varsinkin naisilla ikäsyrjintä on arkipäivää. Moni haluaa olla työssä yli oman eläkeiän eli lähemmäs seitsemänkymppiseen asti ja siihenhän yhteiskunta kannustaa. Asiakaspalvelussa on positiivista, ettei näytä olevan kuudenkympin ja kuoleman välissä, niin kuin ilkeämielisesti sanotaan. 


Näin hidastetaan ihon vanhenemista

Mitään jatkuvaa itsensä puunaamista ja puleeraamista ei ihonhoidossa tarvita. En usko, että vakioasiakkaani käyttävät ihonhoitoon montaakaan minuuttia päivässä. Menee täysin sama aika ja vaiva, kun tekee aamu- ja iltahoidon itselle sopivilla tuotteilla, kuin sopimattomillakin. Kotihoidon teho on kymmeniä kertoja parempaa, kun käytetään oikein valittuja ammattikäyttöön tarkoitettuja hoitotuotteita. 
Vakioasiakkaani käyvät kasvohoidossa noin 4-8 viikon välein ja joskus tehdään esimerkiksi Dermatuden neljän kerran hoitosarja (yksi hoito 170€ ja neljä kertaa 600€). Minä valitsen ja suosittelen kaikki kotihoitotuotteet, niin rahaa ei kulu vääriin valintoihin. 
Moni blogin lukija pystyy myös pitämään ihonsa priimakunnossa näiden antamieni ohjeiden myötä. Olen hyvin ilahtunut, miten monta vakioasiakasta minulla on ympäri Suomea. Näin oli alunperin tarkoituskin, että voisin jakaa kokemusta ja osaamistani laajemmalti kuin kasvohoitoasiakkailleni. 
Tulee myös huomattavasti edullisemmaksi ostaa vain tuotteita, joita voi käyttää ja joissa on tehokkaat vaikutusaineet. Ostamalla inspiraation mukaan vähän sitä sun tätä ihonhoidosta puuttuu suunnitelma ja voi olla, ettei osa ostoksista sovikkaan omalle iholle.

Miten sinun ihosi on muuttunut ikääntymisen myötä?


Jouluarvontoihin pääset osallistumaan, kun tykkäät ja kommentoit julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!

Keskiviikon 7.12. arvonnan voitti Suvi Instagramin puolelta ja palkinnoksi lähtee Joan Collins meikkivoide & poskipuna. Paljon onnea Suvi!



 

6 kommenttia:

  1. Ihoni on muuttunut kuivemmaksi. Onnea Suvi!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi09:41

    Hieman on kuivempi kuin ennen.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kuivempi ja herkempi nykyään

    VastaaPoista
  4. Kyllähän iho enemmän hoitoa vaatii vanhemmiten
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi22:19

    Iho reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin herkemmin

    VastaaPoista
  6. Anonyymi22:07

    Vuosi vuodelta iho kuivuu enemmän ja enemmän. Onneks dermalocigan tuotteet taas pelastaa. Helsingin Anna

    VastaaPoista