maanantai 12. joulukuuta 2022

Sopiva voide meikin alle

Tyypillisin virhe meikkivoiteessa on asiakkaiden mielestä sen kiiltävyys ja huono pysyvyys. Kuitenkin yleensä on kyse ihon huonosta kunnosta tai väärän tyyppisestä voiteesta meikin alla. Hyvin hoidetulla iholla meikki pysyykin paremmin.


Muista Tähtitarjoukset tänään ma 12.12. viimeistä päivää.


Meikkivoide ei levity hilseilevällä iholla

Näin talvella näkee usein, miten meikkivoide on takertunut hilseilyläiskiin poskilla ja nenän pielissä. Kuivuuttaan hilseilevälle iholle on lähes mahdotonta levittää meikkivoidetta niin, että pinnasta tulisi tasainen. Ensin pitääkin hoitaa iho kuntoon ja sitten vasta kokeilla, oliko meikkivoiteessa jotain vikaa. Ilman säännöllistä kuorintaa kaikkien iho hilseilee ja meikkivoide vain korostaa hilseilyä. 
Dermalogican uusi Daily Milkfoliant (68€, pikkukoko 19€) kuorintajauhe on nopea tapa poistaa hilseily ja saada ihon pinnasta sileä ja pehmeä. 
Tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka levittävät meikkivoiteen suoraan iholle ilman mitään kosteusvoidetta ja se kuulostaa kyllä kauhistuttavalta. Silloin myös meikin poistamisessa tulee vaikeuksia, koska meikkivoide on imeytynyt huokosten pohjaan asti. Hyvin kuorittukin iho alkaa päivän mittaan hilseillä, varsnkin talvella, ellei iholle laiteta mitään kosteusvoidetta. 


Hyviä voiteita meikin alle

Kaikista kiitetyin hoitovoide meikin alle on iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsion (120€), joka imeytyy hyvin ja tekee ihosta sileän ja napakan. Reparative Moisture Emulsion on ryppyiselle iholle erinomainen, koska se estää meikkivoiteen jämähtämistä juonteiden pohjaan. Tämä voide on siitäkin helppo, että se käy samalla myös yövoiteena, joten muuta voidetta ei välttämättä tarvitse. 
Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer (67€) on myös kevyt ja ohut kosteusvoide, joka kosteuttaaa riittävästi, estää ihon hilseilyn ja tekee ihosta sileän. 
Monipuolisesti hoitava ja kaunistava on SkinPerfect Primer sk 30 (52€) meikinpohjustusvoide. Se on hoitolassani eniten myyty värillinen voide ja moni käyttää pelkästään sitä meikkivoiteena ja sekin sopii hyvin. Varsinaisesti SkinPerfect Primer on kuin pohjamaali, joka tasoittaa ihon pikkuvirheet ja silottaa rypyt ennen meikkivoiteen levitystä. 
SkinPerfect Primer estää meikkivoiteen valumista juonteisiin ja tasoittaa ihon väriä esimerkiksi pigmenttiläiskien kohdalla. Se sisältää kevyen valoa taittavan helmijauheen, joka saa ihon näyttämään heleältä ja sileältä. Kuitenkin myös SkinPerfect Primerin alle pitää laittaa kosteusvoide, koska sitä primerit eivät korvaa. 

Millaisia kokemuksia teillä on meikkivoiteista ja mitä käytätte niiden alla?


Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!

Sunnuntain 11.12. arvonnan voittaja oli Mirja, joka kommentoi Facebookissa. Paljon onnea!



 

4 kommenttia:

  1. Hyviä. Käytän yleensä kevyitä ja kosteuttavia meikkivoiteita

    VastaaPoista
  2. Käytän bb-voidetta tai kevyttä meikkivoidetta, alla kunnon kosteuttava voide ja välillä lisäksi pohjustusvoide.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:29

    Käytän joko BB-voidetta tai pitkäkestoista meikkivoidetta ja alla päivävoidetta tai kosteusvoidetta. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:53

    Kosteusvoide ja päälle skin perfect primer- luotto yhdistelmä👍

    VastaaPoista