maanantai 19. joulukuuta 2022

Kyyneleet kuivattavat silmänympärystää

Eniten kuivattavasta talvisäästä kärsii silmänympärysiho, joka on jo muutenkin herkempi ja ohuempi ihoalue. Hyvin moni keski-iän ylittänyt kärsii kuivasilmäisyydestä ja se aiheuttaa silmien valumista. Tämä valuva kyynelneste on erittäin suuri rasite iholle.


Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa.


Talvi rasittaa silmänympärysihoa

Kuiva huoneilma kuivattaa silmää ja silmänympärystää ja sen takia luomet kutisevat, turpoavat ja rypistyvät. Silmistä valuva kyynelneste jää helposti silmänympärysjuonteisiin ja poimuihin ja tähän kostealle iholle raaka talvisää on erityisen rasittavaa. 
Silmänympärykset kannattaa suojata, niin kuin muukin kasvojen alue. Paras suojaava silmänympärysvoide on Multivitamin Power Firm (63€), joka sulaa ihon rakenteeseen. Tämä silmänympärysvoide on erittäin suojaava ja se silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja juonteita. Multivitamin Power Firm on ollut jo vuosia myynnissä ja se on monen asiakkaan suosikki. 
Meikki on aina erinomainen suoja on sitten kysymys kasvojen alueesta tai silmänympäryksestä. Varsinkin Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 (52€) meikinpohjustusaine jättää iholle vettähylkivän suojapinnan. Valuva kyynelneste ei jää juonteisiin seisomaan, vaan se jatkaa valumistaan ja on näin vähemmän kuivattava.


Tehohoitoa myös silmien ympärille

Stress Positive Eye Lift (62€) silmänympärysnaamio on erinomainen hoitopakkaus korjaamaan silmäluomien ongelmia. Sitä voi käyttää vaikka joka ilta ja jättää sitten vaikuttamaan yön ylitse. Mikään ei estä käyttämästä sitä myös aamuisin, mutta meikkien alle se on liian täyteläistä, joten siihen se ei sovellu. 
Pahasti rohtunutta silmänympärystää rauhoittaa Intensive Eye Repair (52€), joka on kaikista täyteläisin Dermalogican silmänympärysvoide. Se sopii myös atooppisen kuivalle silmäluomelle ja vähentää ohuen ihon juonteita ja ryppyjä. 
Silloin, kun tarvitaan tehohoitoa silmänympärysihon vanhenemiseen, siihen sopii iS Clinicalin Youth Eye Complex (125€) silmänympärysvoide. Tämä tuote valittiin kauneusbloggareiden kyselyssä pari vuotta sitten kaikkien aikojen parhaaksi silmänympärysvoiteeksi. Suosittelen kokeilemaan Youth Eye Complexia, jos rypistyminen harmittaa. Jo parin viikon käytön jälkeen näkee, miten ilmejuonteet pehmenevät ja kuivuusrypyt silottuvat. 

Millä tavoilla te hoidatte silmänympäryksiänne?


Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!

Sunnuntain 18.12. arvonnan voittaja oli Outi, joka kommentoi Facebookissa. Paljon onnea!




❤️ProSkin C-vitamiinikasvohoito & Dermalogican The Brighter Skin Set -pakkaus (sis. kaikki BioLumin-C tuotteet) NYT yht. 220€ (norm.319€) Tarjous voimassa 31.12. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

5 kommenttia:

  1. Anonyymi09:38

    Toisinaan silmänympärysvoiteella.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  2. Laitan joskus silmänympärysvoidetta

    VastaaPoista
  3. Mulla on käytössä juurikin multivitamin power firm ja tuo Dermalocigan naamio silmänympäryksille. Ja laitan molempien alle myös seerumia. Ei oo atopia iskenyt vielä ja silmämeikkiä oon voinut käyttää koko talven hyvin.

    VastaaPoista
  4. Käytän säännöllisesti silmänympärysvoidetta, toisinaan lisänä silmänympäryksille tarkoitettu seerumi.

    VastaaPoista
  5. Sini S23:13

    Silmänympärysvoidetta yritän muistaa käyttää joka päivä 😊

    VastaaPoista