perjantai 9. joulukuuta 2022

Lahjaksi tuoksusaippuasienet

Kaikista suosituin lahjatuote, mitä hoitolassani on, ovat nämä tuoksusaippuasienet. Ne ovat kesällä hyviä mökkituliaisia ja talvella kivoja pikkujoululahjoja tai joululahjoja. Nyt ne ovat vielä lahjahintaisiakin: kaksi tuoksusaippuasientä NYT 25€ (norm. 1 kpl 19€).


Muista osallistua jouluarvontoihin!


Pieni asia ja suuri ilo

Näistä tuoksusaippuasienistä voin sanoa, että pieni asia, kuten ihana tuoksu, voi antaa hyvää oloa koko päiväksi. Itselleni on aamuherääminen aina vaikeaa ja erityisesti näin pimeään aikaan koen hyvin piristäväksi, kun suihkun yhteydessä koko kylpyhuone tuoksuu kesäiseltä mansikalta tai raikkaalta sitruunaruoholta. 
Nämä tuoksusaippuasienet ovat siis saippua ja pesusieni samalla kertaa. Niissä on marjojen ja hedelmien tuoksuja, eikä niiden tuoksu ärsytä ketään sillä tavoin, kuin monet muut hajusteet. Saippua ei kuivata ihoa, koska se on geelimäistä, eikä se vie pois ihon omaa suojapintaa. 
Tuoksusaippuasieni sopii hyvin käteen ja sillä on helppo kuoria sääriä ja käsivarsia, jotka hilseilevät helposti näin talvella. Nämä marjaisat ja hedelmäiset tuoksut virkistävät koko olotilaa, koska tuoksuilla on suuri merkitys stressin poistossa. Tuoksu ei kuitenkaan jää ihoon koko päiväksi, vaan pääasiassa se tuntuu saippuan kastuessa suihkuhuoneessa. Sieltäkin se haihtuu noin vartissa, joten ei tarvitse pelätä, että koko koti tuoksuu mansikalta tai ärsyttäisi päivän mittaan jotain tuoksuallergikkoa. 
Tuoksuja on toistakymmentä, mutta mansikka on ehdottomasti eniten myyty. Seuraavat suosikit ovat Greippi & Lime, Omena & Mandariini sekä Sitruunaruoho.


Kädet ja jalat kuntoon

Tuoksusaippuasienten lisäksi käytännöllisiä joululahjoja ovat CCS -hoitosarjan käsivoide (15€) ja jalkavoide (19€). CCS -sarja on alunperin suunniteltu diabeetikoille, joiden iho on ohut ja helposti rikkoutuva. Ne ovat todella hyviä hoitotuotteita ihan kenelle tahansa.
Jalkojen kunto on erittäin tärkeä asia ja osa terveyden hoitoa. Varsinkin vanhuksilla jalkojen kuivuus, kantapäiden halkeilu ja ohentunut iho voi johtaa pitkäaikaisiin ihotulehduksiin ja säärihaavoihin. CCS jalkavoide on hyvin kosteuttava ja verenkiertoa vilkastuttava. Voidetta voi hieroa polviin asti, niin säärienkin hilseily ja kutina loppuu.
Tehdessäni jalkahoitoja vielä 80-90-luvuilla näin usein, miten ikäihmiset olivat raapineet kuivan ja kutisevan säären ihon verinaarmuille, jotka sitten tulehtuivat. Hyvä lahja vanhukselle onkin tehokas jalkavoide ja sen hierominen jalkoihin jokaisella käyntikerralla. Samalla vanhus saa hellyyttä ja kosketusta. 
CCS käsivoide on hajusteeton ja erittäin hyvin imeytyvä ohut voide. Se kannattaa hieroa käsiin joka pesun jälkeen ja sitä onkin hoitolan vessassa, josta voi voidetta kokeilla. Tehohoitona voi hieroa illalla käsiin ja kynsinauhoihin paksu voide kerros ja laittaa puuvillahanskat päälle niin, että voide saa kunnolla imeytyä.
CCS tuotteet sopivat allergisille ja muille herkkäihoisille erittäin hyvin. Niissä on myös hinta-laatusuhde kohdallaan, koska kumpikin voidetuubi on lähes 200 ml.

Mikä on sinun lempituoksusi?


Jouluarvontoihin pääset osallistumaan kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!



 

7 kommenttia:

  1. Anonyymi09:14

    Kielon tuoksu.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  2. Donna Karanin omenatuoksu ja naiste Armani tuoksu Aqua di Gioia
    ninajokelainen85@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11:04

    Ihonhoidossa suosin tuoksuttomia mutta muuten esim. syreenin tuoksu on mieleeni.
    Tiina
    miumiu83@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11:30

    Tuoksusaippuasieni on kyllä yllättävän riittoisa. Lisäksi pidän arvossa kuorivuutta. Täytyyhän kuollut ihosolukko saada pois. Kaikki tuoksut ovat hyviä - aamuun jokin sitruksen tuoksu, iltaan vaikkapa laventeli.

    Hyvä lahjaidea.

    Leena

    VastaaPoista
  5. Näin joulun aikaan kotona on oltava hyasintteja. Ihan tuoksun vuoksi.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Seetri ja yleensä puiset tuoksut, laventeli on myös mieleinen.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi08:54

    Tuoksusaippuoista tykkään ruusun tuoksuisesta. Pia

    VastaaPoista