keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Muistathan Tähtitarjoukset!

Muistutan, että tämän hetken Tähtitarjoukset ovat erittäin tarpeellisia talven edetessä pidemmälle. Superkosteutta saa iS Clinicalin Hydra Cool Serumista 15ml NYT 55€ (72€) ja 30ml NYT 85€ (112€) ja YB:n kosteusvoide Hydra Luxe Water Crème NYT 69€ (norm.89€) sopii kaikille. 


Tähtitarjouksina talvella tarpeelliset tehokosteuttajat. 


Hyaluronihappo on puhdasta kosteutta

Hyaluronihappo on kosmetiikan raaka-aine, jonka asiakkaat jo tunnistavat nimeltä. Aika nopeasti tieto menee perille, kun kyse on jostain trendistä. Hyaluronihappoa on käytetty vaikutusaineena jo kolmekymmentä vuotta ja sen hyvät ominaisuudet ovat tarkasti tiedossa. Vielä kymmenen vuotta sitten asiakkaat eivät siitä tieneet, mutta nyt se on nostettu esille ja markkinoitu niin hyvin, että sen tietävät kaikki. 
Vastaavia trendiraaka-aineita on ollut arganöljy ja kollageeni, joita asiakkaat haluavat tuotteissaan olevan. Varsinkin tuo arganöljy tuli niin muodikkaaksi, että sellaisia tuotteita haluttiin, sopi ne omalle iholle tai ei. 
Nyt tosiaan hyaluronihappo on tiedostettu ja se on hyvä asia, koska sen vaikutus iholle on erinomainen. Hydra-Cool Serum sisältää hyaluronihappoa todella paljon ja siksi seerumi onkin varsinainen superkosteuttaja. Hyaluronihapon erityisen hyvä ominaisuus on se, että se sitoo myös ihon omaa kosteutta, eikä pelkästään lisää sitä ulkoapäin. Yksi syyhän ihon kuivumiseen on se, että ihosta haihtuu liikaa kosteutta kuivaan sisäilmaan. 
Hyaluronihappo on myös silottava, koska ihon pintaryppyisyys yleensä johtuu kuivuudesta. Hydra-Cool Serumia voi käyttää myös silmän ympärille ja varsinkin atoopikot hyötyvät siitä paljon. Hydra-Cool Serum sopii kaikenikäisille ja myös pintakuiville rasvaisille ihoille.


Youngblood teki huippuhyvät ihonhoitotuotteet

Nyt Youngbloodin ihonhoitotuotteet ovat olleet myynnissä yli puoli vuotta ja kokemuksesta voin sanoa, että YB:n tuotekehittely on onnistunut erinomaisesti. Tuotekehittely on pitkä prosessi ja siinä on monta mutkaa ennen kuin tuote on asiakkaalla. Selvästi Youngblood on satsannut näihin tuotteisiin ja laatu on yhtä hyvää kuin heidän meikkituotteissaankin.
Youngbloodin Hydra Luxe Water Crème on hyvin ohut lähes geelimäinen voide, joka imeytyy hujauksessa. Kuitenkin siinä on runsaasti kosteuttavia ja ihoa vahvistavia vaikutuksia. Hydra Luxe Water Crème sopii kaikille ihotyypeille, myös pintakuivalle rasvaiselle iholle. Meikin alle voide on erityisen hyvä, koska se ei kiillä päivän mittaan ja meikki pysyy siistinä.
Ihon oheneminen on vääjäämätöntä, kun estrogeeni alkaa vähentyä elimistössä. Samoin meidän rasittava ilmasto ohentaa ihoa ja ohut iho rypistyy helpommin. Hydra Luxe Water Crèmen vaikutusaineet auttavat tähän ohentumiseen hidastavasti. Kuiva iho ohenee huomattavasti nopeammin kuin rasvoittuva iho ja siksikin kosteustasapainon ylläpito on tärkeää. Hydra Luxe Water Crème on saanut kiitoksia kaikilta sen käyttäjiltä, niin kuin muutkin YB:n tuotteet. 

Millaisia kokemuksia teillä on Hydra-Cool Serumista tai YB:n uusista ihonhoitotuotteista?

Jouluarvontoihin pääset osallistumaan, kun tykkäät ja kommentoit julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!



 

4 kommenttia:

  1. Mukana joulukalenteri arvonnassa. Hyödyllistä tietoa blogissa, kiitos siitä 😊

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä mitään kokemuksia

    VastaaPoista
  3. Ei ole vielä kokemuksia näistä.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Hydra -Coolia olen testannut pienen testerin, oli oikein hyvä tuote ja YB ihonhoitotuotteet on vielä testaamatta.

    VastaaPoista