lauantai 10. joulukuuta 2022

Yksi tuote - monta vaikutusta

Kosmetiikkaan on jo vuosikausia kehitetty tuotteita, joista saa yhdellä kertaa monta vaikutusta. Ne nopeuttavat sekä helpottavat ihonhoitoa ja ovat siksi hyvin suosittuja. Toivonkin, että mahdollisimman moni löytäisi nämä tuotteet helpottamaan ihon kotihoitoa. 


Osallistu jouluarvontoihin kommentoimalla Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa.


Kuorinta ja naamio yhdessä tuubissa

Parin vuoden sisällä on Dermalogicalle ja Youngbloodille kehitetty tuotteet, jotka toimivat sekä kuorinta-aineena että naamiona. Jos minulle olisi 90-luvulla kerrottu tällaisista, olisin pitänyt niitä mahdottomina. Yksinkertaistettuna kuorinnan tarkoitus on poistaa ihosta jotain ja naamio lisää ihoon jotain, eikä niiden yhdistäminen tuntunut olevan mahdollista vielä parikymmentä vuotta sitten.
Kuitenkin se on nyt mahdollista ja niitä kannattaa suosia. Dermalogican Hydro Masque Exfoliant (50ml 59€) on ollut myynnissä jo muutaman vuoden ja Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme (100ml 82€) tuli Suomeen alkukesästä. Mitään mullistavia eroavaisuuksia näillä kahdella tuotteella ei ole ja käytössä ne tulevat aika saman hintaiseksikin. On enemmän makuasia kumpi niistä miellyttää enemmän. 
Tällä hetkellä olen itse mieltynyt YB:n Daily Enzyme Exfoliant Cremeen, koska se tuntuu tehokkaammalta kosteuttamaan ja elvyttämään vanhenevaa ihoa. Tosin tämä on vain minun tuntemukseni, koska myös Hydro Masque Exfoliant on vaikutukseltaan kosteuttava. 
Käyttö on samanlainen eli puhdistetulle iholle levitetään noin teelusikallinen hoitotuotetta ja sitä hierotaan iholla. Dermalogican kuorinta tapahtuu, kun voiteessa olevat palloset rikkoutuvat ja vapauttavat kuorivaa bambuöljyä. Youngbloodin kuorinta perustuu sokerirakeiden mekaaniseen kuorintaan ja papaiinin sulattavaan vaikutukseen. 
Kummankin vaikutusaika on 5-7 minuuttia ja siinä ajassa hoitavat sekä kosteuttavat vaikutukset imeytyvät. Käytän usein Daily Enzyme Exfoliant Cremea saunan yhteydessä ja lämpö sekä kosteus tehostavat sen vaikutusta. 

Meikinpohjustusaineessa on monta hyötyä yhdessä tuotteessa

SkinPerfect Primer sk 30 (52€) on hoitolan suosituin värillinen tuote. Voin sanoa, että kaikki, jotka kokeilevat SkinPerfect Primeria, ostavat sitä uudenkin tuubin. Meikinpohjustusaine on kokonaan uusi tuote omalle ikäluokalleni ja juuri me vanhemmat naiset hyödymme siitä eniten. Toivoisinkin, että mahdollisimman moni löytäisi sen omaankin käyttöönsä.
SkinPerfect Primerissa on monta merkittävää vaikutusta. Tärkeintä ihon terveyden kannalta on siinä oleva aurinkosuojakerroin 30. SkinPerfect Primer sk 30 on hoitava, kosteuttava, silottava ja antaa iholle kauniin sävyn. Kuitenkaan se ei korvaa päivävoidetta, vaan se laitetaan aina toisen voiteen päälle. Siinä oleva valoa taittava helmiäisjauhe saa ihon näyttämään heleältä, sileältä ja tasaisen väriseltä. 
Väri on hyvin luonnollinen, joka päästää läpi ihon oman sävyn ja siksi se sopii kenelle tahansa. Se jättää myös niin luonnollisen pinnan, ettei mitään rajoja jää, eikä se kasaudu päivän mittaan juonteisiin. Minulle SkinPerfect Primer sk 30 on aivan välttämätön tuote meikin alle.
Myös Youngbloodin Mineral Primer (73€) on sekä hoitava että kaunistava. Varsinkin näin talvella sen hoitava ja kosteutta sitova vaikutus on erityisen tarpeellinen. Mineral Primer on väritön geeli, joka sulaa ihon pintaan ja supistaa huokoset sekä silottaa pikkurypyt. Mineral Primer sopii erittäin hyvin myös rasvoittuvalle iholle, koska se vähentää ihon kiiltämistä, supistaa huokoset ja parantaa meikin pysyvyyttä.

Mitä monivaikutteisia tuotteita sinä käytät?


Osallistu Jouluarvontoihin kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!



 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi12:11

    Enpä ole tainnut käyttää monivaikutteisia tuotteita.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  2. BB voidetta käytän
    ninajokelainen85@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Hiustuotteissa monivaikutteiset on tuttuja, esim hoito ja muotoilu samassa tuotteessa.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi16:27

    Bb- ja cc-meikkivoiteita olen käyttänyt.
    Tiina
    miumiu83@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi06:03

    Minulla on käytössä dermalogican hydro masque exfoliant ja skin perfect primer. Molemmat ovat todella hyviä tuotteita.

    Marjukka
    seppanen.marjukka@gmail.com

    VastaaPoista