tiistai 20. joulukuuta 2022

Ohutkin voide hoitaa riittävästi

Olen koko työaikani kuullut, miten asiakkaat inhoavat paksuja ja tahmeita voiteita. Valitettavasti juuri muuta ei ollut saatavilla työurani alussa 1980-luvulla. Nykyisin voiteet ovat kehittyneet pitkän askeleen ja ne ovat paljon kevyempiä.


Huom. tänään tiistaina viimeinen mahdollisuus osallistua Jouluarvontaan kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa.


Hyvin imeytyvä voide miellyttää

Nykyisin kuulen jo päinvastaisia kommenteja voiteen laadusta, kun asiakas saattaa kysyä, voiko näin ohut voide olla riittävän hoitava. Kyllä ohuessakin voiteessa voi olla runsaasti vaikutusaineita, eikä hoitavuus ole enää voiteen paksuudesta kiinni. 
Tähtitarjouksena oleva Dermalogican BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 54€ (67€) on hyvä esimerkki ohuesta voiteesta, jossa on runsaasti vaikutuksia. Tämä C-vitamiinivoide on koostumukseltaan lähes geelimäinen maito ja se imeytyy todella hyvin. Kuitenkin siinä on stabiilia C-vitamiinia huippumäärä, joka korjaa ihoa ja edistää kollageenisynteesiä. BioLumin-C Gel Moisturizer sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Siinä on myös riittävästi kosteutta tähän vuodenaikaan ja sitä voi käyttää yö- ja päivävoiteena. 
Ohuesta kiinteyttävästä voiteesta on hyvä esimerkki iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsion (120€), joka on myös ohut maito. Se on erittäin kiinteyttävä sekä kosteuttava ja erinomainen meikinalusvoide vanhemmalle jo rypistyneelle iholle. Reparative Moisture Emulsion sopii yö- ja päivävoiteeksi kaikille yli kolmekymppisille.


Öljytkin ovat kevyempiä

Vielä parikymmentä vuotta sitten, jos olisin tarjonnut asiakkaalle öljyä ihonhoitoon, hän olisi taatusti kauhistuneena kieltäytynyt. Silloin jo pelkkä sana öljy aiheutti finnejä ja sai ihotalin tursuamaan. Nykyisin öljyt ovat melkeinpä vesimäisiä ja niistä käytetäänkin nimitystä kevytöljy tai kuivaöljy.
Tiedän, että asiakkaiden on itse aika vaikea enää edes erottaa, onko tuote öljy vai jokin muu neste, koska niin pieniksi öljyn molekyylit on pystytty pilkkomaan. Öljyistä on tullut myös vesiliukoisia ja ne eivät enää rasvoita epäpuhdastakaan ihoa. 
Uusin öljy on Youngbloodin Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€), joka on hyvin ravitseva öljyseerumi. Se ei tunnu yhtään öljymäiseltä ja imeytyy aivan täysin. Radiance Renewal Treatment Glow Serum sopii aamulla ja illalla hoitovoiteiden alle, eikä se ole meikin allakaan yhtään liian täyteläinen. Itse olen hurahtanut näihin uusiin öljyihin, koska ne ovat tehokkaita rutikuivalle rypistyneelle iholleni. 
Ensimmäinen nykymuotoinen öljyseerumi, joka tuli hoitolaani myyntiin, oli Dermalogican Overnight Repair Serum ja siitä on yli kymmenen vuotta aikaa. Nyt se on tullut kiertokulkunsa päähän ja jää tuotannosta pois. Sen tilalle odotetaan vielä tehokkaampaa ja parempaa tuotetta, joka esitellään Suomessa ensi vuoden puolella.

Millaisia kokemuksia sinulla on näistä kevytöljyistä?

Huom. tänään tiistaina viimeinen mahdollisuus osallistua Jouluarvontaan kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja/tai blogissa Purkkiarmeijan komentaja. Arvontapäivät ovat kaikki joulua edeltävät sunnuntait ja keskiviikot. Palkintoina vähintään 50€ arvoisia tuotteita!




❤️ProSkin C-vitamiinikasvohoito & Dermalogican The Brighter Skin Set -pakkaus (sis. kaikki BioLumin-C tuotteet) NYT yht. 220€ (norm.319€) Tarjous voimassa 31.12. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

3 kommenttia:

  1. Ei ole kokemusta muista kun kasvoon luotettavista öljyseerumeista . Ne ainakin virkistää ja kosteuttaa ihoa

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:42

    Ei ole mitään kokemusta, mutta hienoa, että kosmetiikka kehittyy. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  3. Jonkinlaista kevytöljyä olen kokeillut, näitä tekstissä esiteltyjä en ole kokeillut.

    VastaaPoista