sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Uutuustuote iS Clinicalilta

iS Clinical lanseeraa uuden suojatuotteen näin hiihtokauden alkaessa, kyseessä on LIProtect SK35 (29€) eli huulihoide suojakertoimella 35. Tätä tuotetta on odotettu jo hyvän aikaa, mutta sen kehittely venyi pidemmälle. 


iS Clinicalin uutuut LIProtect SK 35 suojaa, ravitsee ja hoitaa herkkää huulten ihoa.


Paras huulten aurinkosuojavoide

Kyllä hyvää kannattaa odottaa, koska LIProtect SK 35 on paras tuntemani huulihoide, jossa on suojakerroin. Tätä huulisuojaa kannattaa käyttää koko perheen lapsista isään ja vaariin asti. 
Huulisyöpä on lisääntynyt Suomessa todella paljon ja suurin syy siihen on uv-säteily. Hämmästyttävää on, että miehillä huulisyöpä on erityisesti levinnyt, mutta naiset ovat vähemmistönä. 
Tähän on selityksenä se, että naiset käyttävät huulipunaa, jonka väripigmentti suojaa uv-säteilyltä jonkun verran. Muutenhan huulten limakalvo on todella herkkä palamaan ja moni ei välitä siitä yhtikäs mitään. Kuitenkin huulisyövän hoito on huomattavan hankalaa verrattuna iholla oleviin syöpiin, koska pelkkä jäädyttäminen harvoin riittää huulten alueen hoidoksi. 
LIProtect SK 35 kannattaa ottaa käyttöön nyt heti, koska siitä on paljon hyötyä helposti rohtuvan huulten alueen hoidoksi. Varsinkin lapsilla huulet rohtuvat monesti haavoille ja ovat todella kipeät ja heillä sipaisu LIProtect SK 35 huulihoidetta muutaman kerran päivässä auttaa varmasti.

Hiihtoretkillä aurinko heijastuu myös lumesta

Talvella säteilyn vaara on huomattavasti yleisempää kuin kesällä, koska säteily heijastuu myös lumesta. Tietysti on ihanaa, että pitkästä aikaa pääsee Hämeenlinnassakin hiihtämään jo ennen joulua. Hiihtäminen on hyvä harrastus, kunhan muistaa suojata ja hoitaa kasvot hyvin. 
Kylmä talvisää on hiukan hämäävää, eikä välttämättä tule ajatelleeksi uv-säteilyn monikertaista voimakkuutta. Myös kasvoilla pitää olla suojakerroin viisikymmentä ja suosittu hoitava sekä auringolta suojaava voide on Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK 50 (74€). Se on päivävoide ja myös meikinalusvoiteeksi sopiva. Samalla siitä tulee tarpeeksi uv-suojaa talviurheilua varten, joten muuta aurinkosuojaa ei tarvita. 
Suunympärysryppyihin on hyvä hankkia LIProtectin rinnalle iS Clinicalin Youth Lip Elixir (78€), joka pehmentää teräviä suunympärysten juonteita. Youth Lip Elixir sisältää runsaasti hyaluronimolekyylejä, jotka vaikuttavat huulten limakalvossa muhkeuttavasti ja vahvistavasti. 
Tämä uutuus LIProtect SK 35 tuli myyntiin juuri parhaalla hetkellä, kun hiihtokausi alkaa ja kaikki tarvitsevat suojaa huulilleen.

Miten sinä hoidat huuliasi?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti