torstai 22. joulukuuta 2022

Epäpuhdas iho vaatii kuorintaa

Tämä kuivattava vuodenaika tuo entistä enemmän ongelmia rasvoittuvalle ja helposti tukkiintuvalle iholle. Harva huomaa, että rasvoittuvakin iho kärsii kuivuudesta ja hilseilevä kiristävän kuiva iho tukkeutuu entistä pahemmin. 


Säännöllinen kuorinta on yksi ihonhoidon tärkeimmistä asioista.


Kuorinta hillitsee rasvoittumista

Nuorten Clear Start -hoitolinjaan tuli syksyllä uusi kuorinta-aine Breakout Clearing Liquid Peel (31€), joka on nestemäinen kuorintatuote. Se on suunniteltu alle 25-vuotiaille ja sitä voi käyttää kaikille ihotyypeille. Suositus on, että Breakout Clearing Liquid Peel käytetään 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 5-7 minuuttia. Vaikutusaikana saattaa tuntua kihelmöintiä ja pistelyä, mutta se on asiaan kuuluvaa. 
Kuorinta-aine huuhdellaan hyvin pois ja laitetaan ihotyypin mukainen kosteusvoide. Säännöllinen kuorinta on erittäin tärkeä hoitotuote hillitsemään ihon talineritystä, vähentämään tukkeutumien syntymistä ja nopeuttamaan finnien parantumisjälkien häipymistä.
Myös syksyllä myyntiin tullut iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) on lähes päivittäiseen käyttöön sopiva kuorintageeli. Itse miellyin tähän heti ja käytän sitä näin talvella 2-3 päivän välein. Rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle sitä voi käyttää huomattavasti useammin. 
Cleansing Complex Polish on helppo käyttää, koska geelillä vain pestään kasvot, eikä se tarvitse aikaa vaikuttaakseen. Se pitää erikseen sanoa, että tämä tuote on erittäin riittoisa. Sitä ei kerralla tarvita kuin pisara, koska se on niin hyvin levittyvä. Tuo tuubi riittää noin 60-100 kuorintakertaan.


Taikajauheet

Dermalogican Daily Microfoliant (59€) on maailman suosituin ja tunnetuin kuorintatuote. Tullessaan myyntiin toistakymmentä vuotta sitten se oli aivan ainutlaatuinen tuote nopean ja helpon käyttötavan vuoksi. Sitten sille tuli sisarus kymmenisen vuotta sitten, Daily Superfoliant (68€), joka sisältää japaninhiiltä. Se imee itseensä ilmansaasteista johtuvaa likaa ja epäpuhtautta. 
Uusin sisarus näille kahdelle on Tähtitarjous Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€), joka on tehty vanhenevalle, ohuelle ja herkälle iholle. Myös rasvoittuva iho voi olla herkkä ja siinä tapauksessa Daily Milkfoliant on paras valinta heillekin. Tärkeintä on, että epäpuhdasta ihoa kuoritaan säännöllisesti ja se auttaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymiseen. 
Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 54€ (67€) kosteusvoide toimii hyvin myös pintakuivalla rasvoittuvalla iholla. Tähän kuivaan pakkasaikaan rasvainenkin iho tarvitsee runsaasti kosteutta ja sitä BioLumin-C Gel Moisturizerissa on hyvin paljon. 

Mikä on sinun lempikuorintasi?






❤️ProSkin C-vitamiinikasvohoito & Dermalogican The Brighter Skin Set -pakkaus (sis. kaikki BioLumin-C tuotteet) NYT yht. 220€ (norm.319€) Tarjous voimassa 31.12. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti