tiistai 27. joulukuuta 2022

Vuoden ensimmäiset Tähtitarjoukset 9.1. asti!

Näillä Tähtitarjouksilla toivon asiakkaiden innostuvan korkeatasoisista ja laadukkaista ihonhoito- ja meikkituotteista. Korona-ajan etätyöt ovat saaneet monet asiakkaat unohtamaan meikin kokonaan ja samalla ovat kadonneet meikin mukanaan tuomat hyödyt. Huomatkaa myös osallistua Tähtiarvontaan! Ohjeet jutun lopussa.


Nyt Tähtitarjouksena seitsemän huippulaadukasta tuotetta 9.1. asti!


Tähtitarjouksena on Youngbloodin Micellar Water with Colloidal Silver NYT 31€ (41€) meikinpoistoon tarkoitettu misellivesi. Micellar Water with Colloidal Silver jättää takuulla puhtaan ihon ja itse poistan sillä aina silmämeikin. Hoitava puhdistusöljy Nourishing Cleansing Oil NYT 45€ (58€) sulattaa paksunkin meikin ja tekee ihosta raikkaan ja puhtaan. 

Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 NYT 35€ (52€) on hoitolani suosituin värillinen meikkituote ja siinä on samalla myös suojaavia ja hoitavia ominaisuuksia. SkinPerfect Primer sk 30 sitoo ihon omaa kosteutta, estää tuulen ja pakkasen rasittavaa vaikutusta ja antaa suojakertoimen 30, mikä on ihanteellinen suoja aurinkoisella hiihtoretkellä. Ennen kaikkea SkinPerfect Primer on kaunistava, ihon väriä heleyttävä ja silottava meikinpohjustusaine. 

Xtreme Lashes GlideLiner silmänrajauskynät ja Xtreme Lashes GildeShadow luomivärikynät NYT 24€ (35€) tuo pilkettä silmiin ja virkistää ulkonäköä huomattavasti. Nämä silmämeikkikynät ovat helppoja käyttää, ne pysyvät hyvin, mutta lähtevät puhdistuksessa helposti pois. 

Upeat ripset saadaan aikaan Youngbloodin ripsivärin pohjustustuotteilla Mineral Lengthening Lash Primer NYT 32€ (42€), joka takaa pitkät sekä tuuheat ripset ja samalla hoitaa niitä. Tuote toimii kuin ripsiväri: se sipaistaan ripsiin muutamaan kertaan ja annetaan kuivahtaa pari minuuttia. Sen päälle levitetään oikea ripsiväri ja ripset näyttävät tummilta ja tuuheilta, mutta luonnollisilta. Olen itse käyttänyt Lash Primeria koko syksyn ja se on myös erinomainen iän myötä harveneville ripsille. 

Youngblood Mineral Legthening Mascara NYT 29€ (40€) musta ripsiväri sopii äärinmäisen herkillekin silmille. Tämä ripsiväri on vettä hylkivä, mutta vesiliukoinen ja lähtee hyvin pois. Kuitenkaan se ei sotke pienessä tihusateessakaan, vaan pysyy siistinä. 

Tässä vielä listana nämä Tähtitarjoustuotteet:

  • YB Micellar Water with Colloidal Silver NYT 31€ (41€) misellivesi meikin poistoon.
  • YB Nourishing Cleansing Oil NYT 45€ (58€) hoitava ja ravitseva kevytöljy puhdistukseen.
  • Dermalogican supersuosittu SkinPerfect Primer SK30 NYT 35€ (52€) meikinpohjustusvoide uv-suojalla. 
  • Xtreme Lashes GildeLiner silmänrajauskynät ja Xtreme Lashes GildeShadow luomivärikynät NYT 24€ (35€).
  • YB Mineral Lengthening Lash Primer NYT 32€ (42€) ripsivärin pohjustaja, joka tekee ripsistä näyttävän pitkät ja tuuheat. Olen käyttänyt sitä koko syksyn ja koen, että iän myötä painaviksi käyneet luomet eivät enää näytä roikkuvilta, ripsivärin pohjustus tuo tehoa silmämeikkiin. 
  • YB Mineral Lengthening Mascara NYT 29€ (40€) on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä ja se pysyy pienessä tihusateessakin siistinä. Kaikki YB:n meikkituotteet ovat Suomen allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelemia.

Halusin laittaa Tähtitarjouksiin useampia meikkituotteita, koska olen huolissani siitä, että meikin käyttö on vähentynyt etätöiden myötä ja ulkonäköön ei kiinnitetä enää niin paljon huomiota. Tämä ei ole hyvä kehitys ihan kansainväliselläkään tasolla, koska huoliteltu ulkonäkö kertoo myös suhteesta työhön. 

Monella on myös käytössä vanhentuneita meikkejä, jotka ovat kuivuneet meikkipussissa useita vuosia ja ne ovat jo bakteeripesiä, jotka pitää pistää roskiin. Nämä Tähtitarjoukset ovat hyvä tilaisuus uusia useampi tuote kerralla. 


Tähtiarvonta! Osallistu kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Aikaa on ma 9.1. asti ja palkintona SkinPerfect Primer SK30 + Youngblood ripsiväri!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:24

    Ripsari ostoslistalla🙂

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:30

    SkinPerfect Primer on yksi suosikeista. Lotta

    VastaaPoista