perjantai 14. huhtikuuta 2023

Active Peel System pyyhkii pois rypytkin

Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin Active Peel System NYT 93€ (109€) on ammattitasoinen kuorintayhdistelmä kotikäyttöön ja sen avulla pystyy suorastaan ”pyyhkimään” ikääntymisen merkit ja rypyt pois kasvojen iholta.


iS Clinical Tähtitarjous Active Peel System on ammattitason kuorintahoito kotikäyttöön.


Hedelmähappojen kehitys

Kuorivissa kosmetiikan vaikutusaineissa on tapahtunut totaalinen muutos viimeisen neljänkymmenen vuoden aikana. Tullessani alalle tunnettiin vain mekaaninen kuorinta, jossa hankaamalla saatiin irrotettua kuollut solukko. Silloinkin jo tiedettiin, että tuo jatkuvasti ihon pintaan kerääntyvä kuollut solukko on syynä useampiin ihon ulkonäköhaittoihin. Sitten 1990-luvun lopussa kehitettiin AHA-hapot eli alfahydroksihapot eli hedelmähapot. Ne pystyivätkin sulattamaan ja hajottamaan kuolleen hilseilevän solukon ilman ihoa vaurioittavaa mekaanista kuorinta-ainetta. 
Kymmenen vuotta myöhemmin hedelmähapoista oli jo saatu erikseen entsyymit, jotka olivat hellävaraisempia kuin itse hapot. Opittiin myös käyttämään erilaisia hedelmähappoyhdistelmiä ja pitoisuuksia ihon hyödyksi. Näillä vaikutusaineilla saatiin kotihoitotuotteiden vaikutus moninkertaistettua. 
Myös ammattikäyttöön tulivat omat happohoidot, joiden pitoisuudet ovat välillä menneet överiksi. Unohdettiin myös se, ettei pelkkä kuorinta riitä, vaan iho tarvitsee muutakin. Kehitettiin hoitotuotteita, joiden vaikutusaineet kiinteyttivät ja kosteuttivat ihoa ja nämä aineet imeytyivät ja vaikuttivat hedelmähappojen ansiosta huomattavasti paremmin kuin koskaan ennen. 
Nykyään kaikissa kauneushoitoloissa tehdään kasvohoitoja hedelmähappojen avulla. Itse käytän niitä jokaisessa hoidossa ja iS Clinicalin Fire & Ice -kasvohoito (98€) perustuu hedelmähappojen vaikutukseen. Parinkymmenen vuoden kehittelyn tuloksena iS Clinical toi noin vuosi sitten markkinoille Active Peel System kuorintahoitolaput, joita voi käyttää kotona. Niissä hedelmähappojen vaikutus on viety yhtä pitkälle kuin hoitolassakin tehdyissä happohoidoissa.

Active Peel System

Active Peel System -pakkaus sisältää kymmenen paria hoitolappuja, jotka silottavat, kirkastavat ja puhdistavat ihon. Ensin kasvot puhdistetaan normaalisti, niin kuin tehdään joka ilta ja puhtaalle iholle pyyhitään ensimmäisen lapun hoitotiiviste. Aine saa vaikuttaa kolme minuuttia ja se on hoidon kuorintavaihe. Tässä vaiheessa iholla saattaa tuntua hyvinkin voimakasta kihelmöintiä, mutta se loppuu heti, kun iho pyyhitään lapulla numero kaksi. Lappujen välissä kasvoja ei huuhdella, vaan molemmat aineet jätetään iholle.
Ellei iho ole kovin kuiva, muita hoitoaineita ei tarvita ja nämä saavat vaikuttaa yön ylitse. Kuivalle ja ohuelle iholle voi vielä laittaa samat seerumit ja voiteet kuin muutenkin illalla. Tämä tehohoito toistetaan 2-4 päivän välein. Muinakin päivinä kannattaa panostaa tehokkaisiin hoitotuotteisiin, koska niiden imeytyminen ja vaikutus moninkertaistuu Active Peel Systemin avulla. 
Suosittelen iS Clinicalin Youth Serumin (30ml 185€) käyttöä, koska sen ihoa kosteuttava ja elvyttävä vaikutus tulee hyvin esiin. Hoitokuurin aikana kannattaa käyttää aurinkosuojavoidetta kertoimella 50, esimerkiksi Eclipse SK50 (59€).




⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Active Moist kosteusvoide + 5 paria iS Clinicalin Active Peel System -hoitolappuja ja aikaa osallistua 17.4.-23 asti.



2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:30

    Kokeilupaketin perusteella, nämä ovat loistavat iholleni.
    -mari-

    VastaaPoista
  2. Anonyymi08:58

    Active Peel tekee ihosta upean jo yhdellä lappuparilla.

    Pakkauksessa taitaa olla 15 paria lappuja eikä vain kymmentä?

    Leena

    VastaaPoista